Две момчета измамиха турски гражданин в Русе

0
Младежите са заловени
Младежите са заловени

Младежите отмъкнали от потърпевшия пари и телефон

Полицията е установила двама непълнолетни, след сигнал от чужд гражданин за извършено от тях престъпление.

На 16 август около 05:00 часа сградата на Първо РУ в Русе е посетил 47-годишен мъж, турски гражданин, който е заявил, че по-рано през нощта е станал обект на престъпление. Той разказал, че се е срещнал с две млади момчета, които го заприказвали и той дал на едното от тях сумата от 95 лв, с която да му купят цигари, а остатъка да му върнат, както и 9 евро на монети, които пък да обменят от негово име.

След това единият от младежите му поискал телефона, предтекстът бил, че трябва да се обади на приятел. Мъжът му го дал и двете момчета избягали в неизвестна посока, като това се е случило по ул. "Борисова" в Русе. Сигналът е документиран и по случая е започнато разследване по образувано досъдебно производство, като е уведомен дежурен прокурор.

В резултата на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия служителите на Първо РУ са установили като извършители на деянието русенци на 16 и 15 г.

Мобилният телефон е намерен и върнат на пострадалия, както и паричната сума. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари