Ограбиха двама ученици в местността "Сухия кладенец"

3
На тийнейджърите са им отнети пари и телефон
На тийнейджърите са им отнети пари и телефон Снимка: БГНЕС

На тийнейджърите са им отнети пари и телефон

Сигнал за грабеж разследват служители на Второ РУ. Вчера вечерта, чрез тел. 112, във Второ РУ русенец е съобщил, че докато сина му /13 г./ и негов приятел /14 г./ са се намирали в местността "Сухия кладенец" в Русе те били пресрещнати от двама непознати за тях младежи, които са им взели пари и телефон.

Непознатите ги заговорили, като първо им казали да си дадат парите и телефоните, за да не ги набият, при което едното от момчетата извадило и дало сума в размер на 20 лв, а на другото му пребъркали джобовете и му отнели мобилния телефон. Сигналът е документиран във Второ РУ, като е образувано досъдебно производство.

В хода на започнато разследване и издирване на извършителите по дадените описания, криминалистите от Второ РУ са установили 17-годишен русенец. Той е бил задържан за 24 часа по ЗМВР за изясняване на съпричастността му към извършеното престъпление. Работата по разследването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Николай Славеев
    ТАКА Е като живеем в Булгаристан има всякакви затънтени и задънени местности.И къде се намира тази местност в Циганския квартал Чародейка да се знае.Бъдете по -обстоятелствени и по-подробни .Русе вече се превърна в райската обител на нискообразовани и нискоинтелигентни ТУРЧУЛЯ и ЦИГАНЯ!!!!!!!!!!!!!!
  • 1
    4
    Славка Комитова
    ТАКА Е като живеем в Булгаристан има всякакви различни наименования идиот ска работа.В коя част на циганския квартал Чародейка се намира тази местност.Дайте малко повече яснота.Русе вече е превърнат в райската обител за нискообразованите и нискоинтелигентните ТУРЧУЛЯ и Циганя!!!!!!!!
  • 1
    3
    ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВ.N....2009 Г.
    Мога ли да дам някаква насока за група която следва да се провери дали има отношение в случая,в предвид факта че тези лица имат отношение по Досъдбно производство и съответта присъда от 2009 год.
  • 5
    2
    Вещер
    Интересно е какви са тези световно неизвестни местности по сокаците някъде . Русе е европейски град , а не някое населено място по чукарите . Все едно Максуда край Варна да му казвате че е част от Варна , ами не е.
  • 17
    1
    Чародейка
    Мангалска работа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари