83-годишна жена остави 20 000 лева в контейнер в Исперих

3
Пореден случай на крупна "ало" измама
Пореден случай на крупна "ало" измама Снимка: Dunavmost

Пореден случай на крупна "ало" измама

Възрастна жена стана жертва на телефонна измама в Исперих, съобщават от ОДМВР - Разград. На 14 август около 21:00 часа 83-годишната исперихчанка получила обаждане по телефона, че трябва да предостави наличните си парични средства заради катастрофа, предизвикана от внучката ѝ, при която е убита жена. Около 21:30 часа въведената в заблуждение жена поставила в червена чанта сумата от 20 060 лв и ги оставила в контейнер за смет на улицата в град Исперих, където живее.

На 18 август около 10:10 часа потърпевшата сигнализирала за случилото се в полицията. Започнато е разследване за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Тъпо дъртище!
    Няма да се свършат идиотите, и не ми е жал. Вмирисаните дъртаци живеят като скотове в мизерия върху дюшеци с пачки и не спряха да ги хвърлят на мангалите. 30 години им се обяснява да не се връзват, но не, каквото имат - през терасите. Поне на децата си да ги дават тези пари но не, стискат се и пълнят тумбаците на мръсните мангали. Иначе реват колко им били ниски пенсиите - явно не са! Кретени дърти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари