Служител в бензиностанция в Русе избяга с оборота

23
Управителят на търговския обект е подал сигнал за престъплението вчера сутринта / снимката е илюстративна /
Управителят на търговския обект е подал сигнал за престъплението вчера сутринта / снимката е илюстративна /

Управителят на търговския обект е подал сигнал за престъплението вчера сутринта

Служител в бензиностанция в Русе избяга с оборота.

Вчера сутринта в полицията е постъпило обаждане от управител на бензиностанция в Русе, за това че служителят който е бил нощна смяна е напуснал през нощта и не се е върнал повече на работа, а от касата в обекта и от рафт до нея липсвали пари на обща стойност 1763 лева, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Започната е работа по сигнала, като е образувана проверка по описа на Второ РУ, с оглед изясняване на данни за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    28
    Миусика Мъдете
    Аз на всички ви че ви Ба майката дет клявкате като кокошки😆 Да го лепнат ся ченгетата и крадеца да си получи квото тряя. Прав е човека в по-долния пост, че като не му изнася да не бачка в тая бензиностанция и тва е, както всеки прави когато мястото не става
  • 4
    27
    Друг до 26
    Аз никъде не съм се определил какъв съм, но с написаното ти определено се приобщаваш към последната група, мразеща и беснееща срещу другите две! Жалки, нещастни и тъпички сте, кумунярски тролчета! ФАКТ! ;)
  • 0
    26
    До 25
    Ти ли си 'умно красив и здраво работещ' бе, трол неграмотен ? Или викаш, то и да ти набиват тролски опорки откъм анала пак е работа,а ?
  • 3
    25
    Друг до 23
    "Класите" и борбата им са ви големи проблеми на кумнягите от време оно! Сега класите са освен нагли и алчни супер богати мутри, също и средно богати работливи, умни и красиви здраво работещи, както и мързеливи, крадливи, далавараджийчета кумунярчета, които искат да придобиват по нечестен път от другите! ФАКТ! ;)
  • 6
    24
    до 23
    То класи имаше и през соца, ама тогава имаше и държава. Сега държава няма, те това е проблема!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари