Двама влюбени украинци сключиха брак в Киев в разгара на войната

3
Таят надежда, че децата им ще се родят в мирна и свободна Украйна
Таят надежда, че децата им ще се родят в мирна и свободна Украйна Видео: Телевизия Европа

Двама влюбени украинци сключиха брак в Киев в разгара на войната и битката за столицата.

Дмитро и Анна са преодолели страховете си, решавайки да направят може би най-важната стъпка в живота си. Таят надежда, че децата им ще се родят в мирна и свободна Украйна.

Любовта е по-силна от войната – двойка влюбени сключи граждански брак в украинската столица Киев, подложена на атака от руските сили. Дмитро и Анна се преодолели тревогите си и се заклеха да се обичат в трудности и изпитания, предава Телевизия Европа. Срещнали са се преди седем години в Донецк, в разгара на конфликта между проруските сепаратисти и украинските правителствени сили.

Преди два месеца младият мъж предлага брак на своята избраница.

Дмитро Шибалов – младоженец: „Срещнахме се през 2015 г в Донецк, когато ситуацията бе същата като сега. Решихме да се оженим тази година, но ситуацията не се е променила. Плашещо е да си помислиш какво ще се случи, когато се родят децата ни“.

Анна Панасюк – булка: „Планирахме сватбата за лятото. Но с оглед на обстоятелствата решихме да го направим сега“.

Младоженците работят като доброволци за граждански организации и планират да останат в Киев въпреки заплахите от падане на града. Те не губят надежда, че децата им ще се родят в мирна и свободна Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    русенец
    Да сте живи и здрави. Вярно е - любовта е по-силна от войната, злобата, омразата. Дори джуджетата, сатрапите, диктаторите не могат да я унищожат. Дано се радвата на любовта си живи. Световна история е пълна с примери за нещастна любов. Любовта за която няма граници и пречки. Един от последните примери е за една такава "невъзможна" любов, известна като сараевските Ромео и Жулиета
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари