Двама русенци са в новото ръководство на ВМРО

1
До промените на върха на партията се стигна след слабите изборни резултати през ноември
До промените на върха на партията се стигна след слабите изборни резултати през ноември

Двама русенци - Искрен Веселинов и Юлиян Ангелов, са избрани в новото ръководство на ВМРО, предава TVN.

Съгласно решението на извънредния конгрес, партията ще се ръководи от трима съпредседатели. С 303 гласа „за“, без „против“ и „въздържали се“ делегатите избраха Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди.

Ангел Джамбазки е втори мандат евродепутат и зам.-председател на ВМРО. Искрен Веселинов е досегашен зам.-председател и председател на групата народни представители на войводите в 44-тото НС. Александър Сиди е досегашен член на националното ръководство и депутат в 44-тия парламент.

За главен секретар с 306 гласа „за“ е избран досегашният организационен секретар и депутат в 44-тото НС Юлиан Ангелов.

До рокадата на върха на ВМРО се стигна след слабите изборни резултати на изборите 2 в 1 през ноември. Тогава партията взе малко над 1% и ръководството подаде оставка.

Красимир Каракчанов бе лидер на ВМРО от 1997 година. Сега е избран за почетен председател

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Хм
    Мисля че е съвсем на място комунистическото МВРО да се управлява от тримата глупаци.
  • 4
    4
    ivan ivanov
    Палячото отляво на последните избори вървеше по центъра и се опитваше да поздрави хората по улицата и усети как всеки го гледаше на кръв и бързо бързо подви опашка. Беше трагична гледка, но позитивното е, че хората вече грам не им вярват на тези циркаджии.
  • 7
    3
    LOL
    Искренчо, радетеля за справедливост, прокарал едно единствено предложение в парламента - забраната да си опънеш хавлия и чадър на плажове които не са мутренски (разбирай концесионерски), за да могат мутрите да леят бетон по плажовете необезспокоявани от разни палаткаджии и природозащитници. Закон единствено прокаран за отмъщение срещу природозащитниците опълчили се срещу масовото незаконно леене на бетон по плажовете подкрепено от същите тия агенти от ВМРО. Ами ЕВАЛА! С този престъпник на чело ВМРО може направо да го закривате хахаха
  • -1
    2
    Професорът
    Целта на двамата хитреци е да се изселят и те трайно от Русе. Какво бъдеще да има в този 50 хиляден град като дори “големците” в него бягат. Само още една справка - Николай Събев мигрира в София още през 2018 също така. Затваряйте го тоя град вече.
  • 10
    1
    Потребител
    Тези двамата хубавци на снимката и чеп на зелник не става от тях. Първият /от ляво на дясно/ е завършил Строителния техникум - само онзи, който не го е започнал не го е завършил като професия е строителен инженер, икономист и забележете... юрист 3 в 1 неочаквано добра комбинация с правилните хора в правилното време и място няма невъзможни неща. За другия не знам много, защото не съм се интересувал
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари