Русенци предлагат Искрен Веселинов за председател на ВМРО

0
Искрен Веселинов е активен деец на организацията
Искрен Веселинов е активен деец на организацията

В понеделник вечерта, 24 януари, на проведеното събрание на местните организации на ВМРО в Община Русе бяха определени делегатите за провеждащата се на 29 януари областна конференция на ВМРО-БНД

 Във връзка с предстоящия на 12 февруари 2022 г. VIII извънреден конгрес на партията, русенските структури номинираха за председател на ВМРО Искрен Веселинов – активен деец на организацията, многократно доказал се със своята компетентност и отговорни действия в обществения и партийния живот, пишат от партията. 

Искрен Василев Веселинов е бил народен представител в 43-то и 44-то Народно събрание, ръководител на парламентаристите от ВМРО, председател на парламентарната комисия по регионална политика 2017-2021 г. Създател е на Центъра за демографска политика.

Роден е на 14 март 1972 г. в град Русе. Висшето си образование завършва през 1996 г. в УАСГ – София, специалност „Промишлено и гражданско строителство“, впоследствие завършва и право.

По негова инициатива през 1996 г. се създава русенската организация на ВМРО и 25 години – половината от живота си, той посвещава на патриотичната кауза. Работи като организатор на ВМРО-БНД за Русе, Разград, Търговище и Силистра. Дългогодишен лидер на ВМРО в Русе, член на НИК на Организацията, а впоследствие и заместник-председател на ВМРО.

От октомври 1999 г. е директор на Областно пътно управление – Русе. От 1999 г. до 2014 г. е общински съветник в русенския Общински съвет, избиран от листите на ВМРО. Първоначално е председател на постоянната комисия по комунални дейности към ОбС – Русе и негов председател от ноември 2003 г. до октомври 2009 г. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Член
    Предлагам шефката на РУО да стане зам. председател на партията !
  • 4
    3
    Трой
    Тези повече парламента няма да видят видя се щом Луна ги би ,за какъв патриотизъм плямпат когато народа ги видя с др.патриоти какви са измислени . На изборите всичко се видя и никой не им вярва на тези поредни мошеници продаващи паспорти и точене на пари от оградата.
  • 8
    2
    Каракачанова
    ВМРО трябва да бъдат разследвани за далавери с имоти и да им се конфискува имуществото, вкл. и офиса, който ползват в момента в Русе напълно незаконно. Вярно е, че те крепят мнозинството в общинския съвет, но е крайно време русенци да се изправят срещу мафията. Нека си спомним кои са лицата на ВМРО в Русе- сред тях е и шефката на РУО в Русе, както и много учители по история. На какви ли ценности учат децата ни тези престъпници?
  • 16
    1
    Русенец
    РУСЕНЦИ ненавиждат подлогите на Тиквата с джипката от МВРО, които НИЩО не направиха за града ни! Само си уреждаха топли постове! Ще потънат в небитието където им е мястото!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари