Дрогиран баща закла двете си деца и наръга майка им

0

Дрогиран баща закла двете си деца и наръга зверски майка им в Подмосковието, предава руската телевизия НТВ, цитирана от БЛИЦ.

Медиите в Русия не спират да излъчват репортажи от кооперацията, където се е разиграла кървавата драма. Репортерите показват детската количка на едното от децата и велосипедчето на другото. Върху покривалото на количката и върху мозайката на стълбищната площадка още личат капки кръв от зверското клане, станало в неделя. Според съседи, семейството било спокойно и никога не са се чували скандали. Снимките на четиримата пък разкриват, че са били щастливи. Майката често публикувала снимки в прекрасни пози и от тях личало, че семейството наистина живее добре. 

Взети са кръвни проби от мястото и са изпратени за експертиза. С обвиняемия за убийството работят следователи. Решава се въпроса за задържането му под стража.

Дмитрий Милованов е заявил пред следствените органи: "Много обичах жена си и двете си деца. Обичам и всички свои роднини. Но в главата ми зъседна мисъл, че така те ще са по-добре"

По време на разпита мъжът съобщил, че е планирал убийството още преди една седмица, а в съдбоносния ден е приел спайс. Разправата с жена си и децата Дмитрий мотивирал с финансови проблеми, за които съпругата му нищо не е знаела.

Дмитрий и Татяна имали туристически бизнес в Тайланд, но по време на кризата нещата им тръгнали лошо и те се върнали в Подолск.

Съпругът влязъл в дългове, от които, както твърди той, не е могъл вече да излезе. Тогава решил да убие 4-годишния си син Иля и 9-месечната си дъщеря Ксюша, а след това да ликвидира и жена си. Заклал децата, а после наръгал жена си. След клането той се опитал да скочи от прозореца, но неговият племенник, който също бил в апартамента, го възпрял. Децата починали на място от раните, а съпругата била откарана в тежко състояние в реанимацията.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари