Майката на насилника Денис: Ако го пуснат, ще е като луд с картечница

2
Ще стане страшно, опасява се жената
Ще стане страшно, опасява се жената Видео: bTV

Ще стане страшно, опасява се жената

24-годишна жена от Пловдив разказа, че е пребита от съпруга си по особено жесток начин. Първоначално случаят беше определен като "лека телесна повреда". След това последва арест на обвинения млад мъж, а след това и до промяна в обвинението от лека до средна телесна повреда.

Средна телесна повреда е новото заключение по случая след допълнителната справка от съдебна медицина, представена пред Окръжен съд-Пловдив. Прието е, че на пострадалата са и били причинени изключително много травматични увреждания и счупени няколко ребра. Първоначално травмите по тялото на жената бяха определени като лека телесна повреда, което скандализира близките ѝ и ги провокира да дадат гласност.

Пострадалата разказа, че е била бита в продължение на три дни от съпруга ѝ. Стрелял е по нея, удрял я е с тръба, пробол я с отвертка по цялото тяло.

Мъжът бе задържан от пловдивските криминалисти със съдействието на майка му в Йоаким Груево. Малко преди това той се е скарал и е наранил майка си, която защитила съпругата му.

В дома ми беше само 15 минути. Влезе и само докато кажа:Денис, ти не си прав, тя е права.“ И той, като дръпна масата и всичко върху мен. Точно, докато се осъзная и полицията нахлу. Аз не знаех какво се случва, не знаех за какво го задържат. Аз знам, че я бие. Той ми се обади три дни преди това, но не знаех, че го задържат за това. Ти да посегнеш на жена си. Ако това зверство наистина по този начин е извършено, това не е нормално. Срамувам се, че съм родила идиот. Аз не съм родила идиот, той такъв стана. Няма мотив, с който да нападнеш жена. Можеш да кажеш: от тук чантата, багажа навънка, без да докосваш. Аз съм била малтретирана от бащата на Денис. Крушата не пада по далече от дървото“, казва майката на Денис, предава bTV.

Жената се притеснява, че синът ѝ е обществено опасен.

Имайте предвид, че сега, ако го пуснат, ще стане още по-голяма беля. Той няма какво да губи повече. Той загуби семейството си. Загуби жена си. Загуби детето си. Ще излезе и ще е като луд с картечница. Той е счупен, от тук нататък, ако го пусне полицията, ще стане страшно“, твърди майката на Денис.

По нея стрелях с газов, сега ще си купя боен пистолет“, казва Денис пред приятели, които предоставиха запис на екипа ни.

Пловдивският окръжен съд постанови най-тежката мярка за 27-годишният мъж "задържане под стража". Стана ясно, че той има богато криминално минало. По данни на прокуратурата е осъждан седем пъти като непълнолетен и пълнолетен- за кражби, хулиганство, разпространение на наркотични вещества, управление на МПС без книжка. Денис има и дело за побой над колега на съпругата му в Германия.

От разпити на пострадалата пред съдия е станало ясно, че той системно разпространява и употребява различен вид наркотични вещества. Пред съда Денис отрече вината си.

Това, което той казва на разпита пред съдия и това, което той твърди са коренно различни версии“, обясни служебният защитник на задържания-адвокат Елеонора Николова.

Денис отрече вината си и в разговор по телефона, малко преди да бъде задържан.

Той е с повдигнати обвинения за шест престъпления. Всяко от тях е тежко - умишлено отвличане, закана за убийство, средна телесна повреда при условие на домашно насилие, принуда, грабеж, противозаконно лишаване от свобода. Според прокуратурата въпреки ранния етап от разследването има достатъчно доказателства, че той е извършил престъпленията, в които е обвинен.

„Хиляди пъти съм я съветвала: “Аз ако съм на теб, ставам, взимам си детето и отивам при майка си”. Страхувам се от него, вика. Какво ще и направи бе човек? Да ние сме в България, колко жени ги заровиха в куфари. Оставете ребрата, оставете. Това всичко минава. Психическото, то не минава, както на мен психиката ми е. Написах и го вчера, каквото и да стане, в съда ако трябва ще застана. Аз ще застана зад нея, не зад сина си. Как да отида утре на работа? Срамувам се“, казва майката на Денис.

В последните си думи към съда мъжът заяви, че не иска нищо друго освен: „гривничка с домашен арест" и да види детето си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    До 1
    Прав си, аз ги оприличавам на врата на кенеф на малка автогара от едно време, сещате се - същото изкуство, ама на малоумниците им е за цял живот.
  • 11
    1
    Освен всичко друго...
    Количество на татуировките - измерител за кретенизма. Да те сте видели читав човек нашарен с идиотизми?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари