Един самотен татко: Плаках над дъщеричката си по цели нощи, докато тя ме погледна и сложи ръчичката си на бузата ми...

1
Бях толкова нервен и уплашен тогава. Мислех, че нямам шанс да се справя. Как да съм и майка, и баща на малката си дъщеричка!?
Бях толкова нервен и уплашен тогава. Мислех, че нямам шанс да се справя. Как да съм и майка, и баща на малката си дъщеричка!?

Малката Персефона е едва на месец, когато майка й я напуска и я оставя на грижите на баща й. Той е сам, уплашен и ужасен, че няма да се справи с новороденото си детенце, разказва sfglobe.com.

Девет месеца след това таткото Ричард Джонсън решава да сподели във фейсбук историята си. В поста си той  пише:

"Бях толкова нервен и уплашен тогава. Мислех, че нямам шанс да се справя. Как да съм и майка, и баща на малката си дъщеричка!?"

Постът му се разпространява със светкавична скорост. В социалната мрежа много от потребителите коментират избора на майката да изостави семейството си.

В отговор Джонсън публикува нов пост: "Съпругата ми, майката на дъщеря ми, е невероятна. Бих искал всички критици да се въздържат да я коментират. Защото следродилната депресия е нещо страшно, голяма трагедия, най-лошото, което може да застигне една майка." Постът е подкрепен и от други, които споделят, че следродилната депресия е нещо ужасно. Всъщност тя може да доведе до мисли за самоубийство, самонараняване или нараняване на бебето.

Джонсън обаче продължава своя разказ във фейсбук. "След като майката на Персефона си отиде, прекарах няколко нощи буден. Държах малката си дъщеричка в ръце и не можех да спра да плача, защото се страхувах, че няма да съм добър баща за собственото си дете. Една нощ бебето сложи малката си ръчичка на бузата ми и ме погледна в очите. В този момент имах чувството, че ми казва: „Хайде, татко, имаме много работа за вършене." В онзи момент аз й обещах, че повече няма да плача, че ще се борим заедно и ще бъдем щастливи."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари