ДПС трупа дивиденти с общинско дарение в подкрепа на пострадалите в Турция

0
Общински съветник от ДБ в Лозница обжалва решението за превеждане на сумата за дарението по сметката на ДПС
Общински съветник от ДБ в Лозница обжалва решението за превеждане на сумата за дарението по сметката на ДПС Снимка: Facebook

Общински съветник от ДБ в Лозница обжалва решението за превеждане на сумата за дарението по сметката на ДПС

10 хиляди лева от бюджета на Община Лозница ще бъдат насочени в подкрепа на пострадалите от земетресението в Турция. Това са решили на сесия днес общинските съветници. Един от тях, Александър Калинов от „Демократична България“, каза, че ще обжалва решението пред областния управител на Разградска област, предаде БНР. Причината е, че сумата ще бъде приведена по сметката на ДПС.

„Не е редно парите да влизат в касата на определена политическа сила, която след това да отчита дивиденти, каза общинският съветник.

По думите му, никой от местната администрация не е уточнил и от кое перо в бюджета ще бъдат взети тези средства. Кметът на Община Лозница Севгин Шукри обясни, че парите ще отидат в сметката на ДПС и това е нормално, защото кметът бил представител на тази партия.

Решението за финансова помощ е било подкрепено днес от 9 общински съветници от ДПС, ГЕРБ са се въздържали и Александър Калинов е бил против.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Клаус йоханис
    Крадци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари