Дневен хороскоп за 8 декември 2023

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Неприятна новина ще успее да ви изненада

Петък бележи краят на един деветдневен цикъл и ще изиска от вас не само приключване на някои задачи максимално бързо, но и подготовка за ангажименти и дела, с които ще се ангажирате през следващите 9 - 10 дни.

В петък ще сте твърде фокусирани върху събития в живота на човек, който може да не е член на вашето семейство.

Трудно е да се каже доколко очакванията ви за този ден ще се реализират, тъй като ще ви липсва достатъчно амбиция и воля или ще сте твърде напрегнати, за да се концентрирате към практичност в действията си.

Днес не пропускайте нито един ангажимент или обещание. Една неприятна новина ще успее да ви изненада.

Петък може да се запомни с някаква драма или раздяла в живота на роднини, приятели, или хора които познавате.

Този ден не изключва присъствието ви на различни събирания или срещи с хора от семейството ви, с приятели, за които ще имате конкретен повод.

Овен

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Овни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Утрешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Телец

Петък ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Близнаци

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Утре проведете консултации.

Рак

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си. Петък не е лош ден за Раците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Утре просто е такъв ден.

Лъв

В петък за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Петък е особено благоприятен и успешен за контакти. Грижете се добре за здравето си. Бъдете оптимисти.

Дева

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството.

Везни

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Скорпион

Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Стрелец

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Утрешния ден за работа и други занимания и най-странното - няма да Ви тежи. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Утре просто е такъв ден.

Козирог

Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Утре може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Утре всичко тръгва по вода.

Водолей

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Грижете се за спокойствието си. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Риби

Утрешният ден ще блести с особен успех за Рибите. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Добре би било да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнес занимания. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари