Дневен хороскоп за 16 декември 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Водолей - чудесни възможности, Лъв - овладейте напрежението, Близнаци - пазете се!

Овен

Владейте се!

Ще се погрижите за делата си, така, че да не изоставате в новостите. Този ден ще е много напрегнат, а това определение съвсем не се отнася само за Овните.

Очертават се много остри кавги, ярка нервност и злонамерени действия от страна на вашите противници или конкуренти. Доброто решение е да се владеете и да не допускате противоречия.

Телец

Действайте разумно

Пазете се от провокации днес. Рискувате да започнете конфликт, който ще ви създава неприятности дълго време. Събота предоставя шанс на Телците за успешна реализация на целите, но за повечето от представителите на зодията въпросната сполука ще се дължи на хитрост и измами – действия, които не след дълго ще предизвикат големи усложнения на мнозина. Съобразявайте се!

Близнаци

Пазете се!

Споделете проблемите си пред близък човек и ще получите добър съвет. Условията за реализация на вашите планове не са от най-добрите, но това няма да попречи да достигнете до радващи постижения. Проявете по-голяма предпазливост към колегите си! Някои от тях действат изключително коварно и ще се опитат да ви „подлеят вода”. Внимавайте!

Рак

Добри възможности

Ще получите потвърждение на въпрос, който ви интересува и възможност за ускореното му развитие. Раците разполагат с много добри възможности за реализация в материалната сфера, но и при вас условията може да се усложнят и променят под въздействието на външни фактори. Надеждна преграда срещу такава намеса ще е партньорството. През близките дни предстои начало на промени.

Лъв

Овладейте напрежението

Поздравления за огромните финансови постъпления. За голяма част от Лъвовете повишеното напрежение от вторник продължава да е факт и днес, а в някои случаи може да се засили и да предизвика кавги. Последните ще повлияят доста отрицателно на някои и не би било чудно ако провалят реализацията на планираните им цели.

Дева

Ползотворни и успешни

Бъдете гъвкави в общуването си, ще си спестите главоболия и ще си осигурите търсените от вас резултати. Събота е от твърде успешните дни за реализация в службата и бизнеса. Финансовата сполука и материалните придобивки са сигурни за активно действащите по задачите си. Очертават се плодотворни контакти, надеждни преговори, успешно осъществени сделки и изгодни инвестиции.

Везни

Гарантирани постижения

Във ваш интерес е да не демонстрирате привързаност там, където не трябва, за да не загубите вече спечелени позиции. Събота е безспорен гарант за успешни постижения в службата и бизнеса. За част от бизнесмените денят е по-напрегнат, защото се очертават известни противоречия с партньорите, които най-често фиксират имуществени претенции. Има известен шанс да достигнете до разбирателство.

Скорпион

Успех

Ще изпаднете в невъзможност да изпълните всичките си ангажименти, които сте поели към роднините си. През този ден Скорпионите ще се радват на успех в начинанията си. С пълно право може да се каже, че събота е хубав ден от стабилизиращ етап в лично и делово отношение. В делови план се очертава чудесен етап за професионалната ви изразност. С подобаващ успех разгръщате своя идея.

Стрелец

Подчертан материален успех

Ще работите по спешни въпроси от професионален и финансов характер. Шансът за удовлетворителни парични постъпления и за ярка делова изява е валиден през този ден за представителите на Стрелец. Ще имате доста служебни задачи, но това едва ли ще повлияе отрицателно върху изпълнението им. За някои се очертава неотложно делово пътуване.

Козирог

Действайте енергично

Ще обърнете в своя полза изхода от нежелано развитие, вина за което имате и вие. Ако съумеете да се преборите с пречките, които ще възникнат за вас още в началото на деня, събота ще премине подобаващо и успешно. Просто трябва да сте дълбоко мотивирани, за да действате с цялата си енергия. Обществените контакти предоставят чудесен шанс за стабилизация.

Водолей

Чудесни възможности

Ще поемете в свои ръце изпълнението на една задача и с това ще поставите хората около вас в позицията на наблюдатели, а не колеги. Въпреки че доста Водолеи ще се сблъскат с пречки и неудобни ситуации при осъществяване на служебните си задачи, събота носи изразителен успех в материалните ангажименти. Концентрирайте се върху целите си и действайте неотстъпчиво до реализация на намеренията си.

Риби

Хубав и успешен ден

Организирайте се и ще успеете да свършите всичко, което сте планували днес. Ще ви остане време и за приятелите, и за лични занимания. Събота категорично подчертава вашите възможности за делова реализация, парични печалби и за осъществяване на дългосрочни цели. По отношение на последните следва да действате методично, да вникнете в проблемите и с повече търпение да осъществявате тактиката на успеха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари