Дневен хороскоп за 17 декември 2023

3
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Отделете време за разговор или среща с приятели

Неделя ще бъде време да почивате, да приключите с някои задачи, задължения, да се разтоварите от различни грижи или притеснения, доколкото това е възможно.

В неделя ще бъде добре да отделите време за разговор или среща с приятели.

През този ден внимавайте какво обещание давате и дали ще имате реална възможност да го изпълните.

Изненадите днес ще ви объркат, но нито една няма да е във ваша вреда.

Това е ден, в който смело може да вземете важни решения, дори те да касаят вашата работа или бизнес. Днес ще бъде важно да осигурите комфорт в дома не само за себе си, но и за останалите хора, с които живеете заедно.

Овен

Неделя може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Утре едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Утре проведете консултации.

Телец

В неделя не се претоварвайте. В неделя може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Близнаци

Неделя ще е благоприятен ден за Близнаците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Ангажирани сте с парични въпроси. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. В интимния живот емоциите са смесени. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Бъдете внимателни в действията си.

Рак

Неделя е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Неделя е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Лъв

Утре сте с променливо настроение. В неделя ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа утре ще се окаже илюзорна. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност.

Дева

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Бъдете деликатни, но твърди.

Везни

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Утре Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Скорпион

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Скорпиони, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Стрелец

Неделя е успешен ден за Стрелците. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. От неочаквано място може да получите пари. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Утре всичко тръгва по вода.

Козирог

Неделя – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Работата Ви спори. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Водолей

Неделя е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Утре определено не Ви е ден за харчене. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Риби

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. През неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари