Дневен хороскоп за 7 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Отнесете се отговорно към себе си. В душата Ви отново се възцарява покой.

Планирайте бъдещите си финансови и бизнесинициативи, но ако става въпрос за нещо по-значимо, по-добре го оставете за късното лято. Възможно е проекти, които вече сте започнали, да претърпят известно забавяне или просто да установите, че сте се нагърбили с твърде много задачи и не смогвате да свършите всичко. В понеделник и вторник съществува някакъв драматизъм, преувеличения, но също и възможност да изпъкнете, да реализирате намеренията си, да получите сърдечна радост, стига да не преминете определени граници на добрия тон.

Овен

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. На част от вас утре ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто моментът не е подходящ. Затова ще Ви се наложи да изчакате с действията си. Не обръщайте внимание на дразнител в офиса, по възможност не го забелязвайте, конфликтът с него няма да е полезен за вас. Умът ви е зает с различни ангажименти.

Телец

Не бързайте, изчакайте удобен момент за разговорите, които предстоят. Въпрос, който ви създава безпокойство, ще намери решението си днес, но не и без подкрепата на близък човек. Енергията на месеца подкрепя свободната изява, творчеството и нестандартното мислене, а това са все неща, които ви пасват много добре. Поради ведрото ви емоционално състояние, атмосферата около вас е приятна и много хора искат да бъдат във вашето обкръжение, трудно ви е да се съобразявате с всички. Периодът може да бъде изключително приятен, ако сте спокойни и уверени в себе си. Постарайте се да се концентрирате върху положителните мисли.

Близнаци

Вторник ще е доста ангажиращ и динамичен ден за мнозина от представителите на зодия Близнаци. Ценете повече себе си и способностите си – там е ключът за успех в днешния ден. Настроенията Ви утре ще са странни, непредсказуеми и изненадващи, дори за Вас самите, но пък ще донесат много позитивни емоции. Вторник ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти - затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас. Най-вероятно е да ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време.

Рак

Маските падат. Бъдете сдържани. Не искате никой да развали плановете Ви, затова внимавайте на кого се доверявате. В средата на месеца вземате участие в организирането на много приятни пътувания в страната. Звездите ви предупреждават, че периодът е предназначен за въздържание и борба срещу земните страсти.

Лъв

Важните срещи и разговори отложете за следобед, когато има по-голям шанс да постигнете успех. И най-добре планираните преговори ще се разводнят и няма да дадат нужните за всички решения. Получена навреме финансова подкрепа ще Ви помогне да решите свой проблем. Вторник е ден на Слънцето, време за блясък и изява. Ще бъдете повече полезни, ако не избързвате с оценката си, а търпеливо се запознаете с детайлите.

Дева

Вторник няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани, поради интересни ситуации. Утрешния ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Дошъл е моментът да спрете и да се поогледате. Доброто в случая е, че късметът ви е много силен и ще попречи на зловредното влияние да ви обхване тотално и да ви причини тежки вреди. Може да си поставите и по-важни задачи, Планирайте деловите си ангажименти за по-дълъг период.

Везни

През това денонощие Вашето трудолюбие със сигурност ще бъде възнаградено. Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните. Успявате в намеренията си и ще прокарате стратегията на целите си не толкова чрез тактика, колкото чрез акъл и реално поемане на отговорност. В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо.

Скорпион

Необходимо е време, докато изработите становище и добиете увереност. Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Ще се наложи да се приспособявате към нещата, които се случват около вас, колкото и да ви е трудно. Вторник ще бъде доста ангажиращ делови ден. Това означава, че днес е подходящо време да се концентрирате над това, на което наистина държите в бизнес аспект. Не е лошо да искате да бъдете независими, но не прекалявайте и обмисляйте малко повече действията си, защото има риск в бунта си напълно да разрушите нещо и после да съжалявате.

Стрелец

Наясно сте, че е необходимо още време и търпение. Стабилизирайте професионалните си постижения. Ще Ви вълнуват напълно нови области, но не е препоръчително да започнете нещо съвсем различно, ако искате да продължи по-дълго. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Може да се огледате за празна ниша, защото отдавна си мислите за разширяване на бизнеса си.

Козирог

Очаква Ви главоломен успех, ако не се провалите сами. Очаква ви нова любов. Благоприятен период за делова активност, пътувания, покупки и премерени рискове. Стремежът ви да прехвърляте проблемите на чужда глава и склонността ви да протакате може да ви попречат в доста неща. Самостоятелните занимания ви носят по-голям успех.

Водолей

Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Утре си позволете да се доверите на Съдбата и й поръчайте каквото ви е нужно. Не се препоръчва да започвате нови инициативи. Вероятно Ви очаква среща с влиятелна личност, която може да повлияе положително в професионално отношение. Опитайте се да отстоявате своята гледна точка. Мнението ви съвсем не е погрешно.

Риби

Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Освен професионалните ангажименти, утрешния ден подчертава, че ще отделите достатъчно време и за контакти в обществото. Бъдете внимателни с хората. Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг! Вторник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари