Дневен хороскоп за 31 август 2017

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Овен

Очаква Ви доста ползотворен делови ден. Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Очаква ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване. Хубаво е да слушате отвреме-навреме какво говорят хората около вас, невинаги са празни приказки.

Телец

През утрешния ден Телци ще реализират намисленото и ще постигнат целите си, но в условията на много труд до последния момент. В общуванията си утре ще преоткриете отново качествата на човек, с когото пътищата ви са разделени. Никакви неприятни изненади не Ви очакват - напротив, открива Ви се шанс за промяна. Днес може да поставите крайъгълния камък на Вашия подем, да отворите нови врати, да откриете нови хоризонти. Превърнете активността си в предприемчивост, избягвайте конфликтите и претенциите си към партньорите. Важното е да направите нещо хубаво, търсете решния, не проблеми.

Близнаци

Очаквайте положителни промени. Никакви неприятни изненади не Ви очакват - напротив, открива Ви се шанс за промяна. Постарайте се да не взимате важни решения прибързано - имате още време. За мнозина четвъртък е шанс, който рядко се случва и рискувате да пропуснете много, ако не се възползвате своевременно. Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви обгрижва, да ви глези, да ви носи на ръце. Може и да ви се получи, но няма да е през цялото време.

Рак

Бурните спорове в началото на утрешния ден ще Ви накарат да се замислите дали не сте се увлекли в светски преживявания. Може би е добре просто да започнете да правите нещо и да спрете да търсите за какво да се притеснявате. Представителите на зодия Рак, които ще предприемат пътуване с определена цел, ще останат крайно доволни от решението си. Струва си и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно, а правотата ще Ви признаят в последствие. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания.

Лъв

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг!

Дева

Изпълнявате ангажиментите си със завиден ентусиазъм и без излишни колебания. Утре е добре да не бъдете много активни. Сведете до минимум своите задължения. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Постигнатите споразумения ще ви помогнат да проумеете истини, останали неразбрани до сега за вас.

Везни

Все пак гледайте да вместите желанията си в реални граници, не бъдете прекалено алчни. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект. Утре може да Ви позвъни човек, който може да обърне Вашия личен живот с краката нагоре и да извърти много качествен номер на Вашия любим човек. Постепенно разбирате, че небето над Вас отново ще бъде ясно и синьо и ще можете да реализирате повечето си желания. В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да поработите допълнително. Резултатите определено ще си струват труда, а именно от това имате нужда в момента.

Скорпион

До два дни ще получите нужното Ви кредитиране. Ще попаднете в конфликтни ситуации и разговори на работното място. Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие.

Стрелец

Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Обърнете внимание на физическата си форма. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е още повече да се сближите. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни.

Козирог

Бъдете по-критични към себе си. Открийте радостта в простите неща. Утре вечер е време за лични дела и ангажименти, касаещи семейната среда. Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Не се отказвайте да търсите правата си, заслужавате повече от това, което получавате. Никой не може да ви спре, вървете уверено по пътя си и ще защитите достойно интересите си.

Водолей

Нуждата Ви от чист въздух и свежи емоции ще Ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора. В лично отношение четвъртък е спокоен и благоприятен ден. Други ще се занимават с приключване на проект, който още не е видял реализацията си. Вечерта опитайте да си починете от всичко. Оттърсете се от всяка натоварваща ви емоция. Четвъртък ще е доста променлив и интересен за мнозина от Водолеите.

Риби

Съветът е да бъдете икономични в думи и дела, да не прибързвате и да не искате нещата да стават на всяка цена. Не налагайте мнението и идеите си. Късметът ще е с Вас, но покажете, че не Ви липсва инициатива. Един наистина преломен ден за Вас. Представителите на зодия Риби, които ще предприемат пътуване с определена цел, ще останат крайно доволни от решението си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари