Седмичен хороскоп за 31 август - 6 септември 2020

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да вземате решения, които ще касаят ваши роднини, предимно от мъжки пол. Ще ви се наложи вземете практична и дипломатична позиция в ситуации свързани с ваши приятелски или професионални отношения. През тази седмица събитията няма да се развиват по най-лесния за вас начин. Различни спънки или други обстоятелства ще повишат напрежението в ежедневието ви. От вас ще зависи дали спокойно да приемете различните събития или ще изпаднете в стрес и уплаха, предизвиквайки сами някои здравословни неразположения: мигрена, безсъние, инфекции и др. Избягвайте да натоварвате хората около вас с оплаквания или негативни коментари за други хора. През тази седмица почти всичко ще зависи от личния ви самоконтрол, който ще трябва да си наложите в думи и действия. През седмицата ще ви разстрои новина свързана с човек, с когото имате специални спомени от миналото си. Това ще бъде благоприятно време за намиране на изгубени или забравени вещи, за възстановяване на счупена или повредена техника и др. Мъжете Овен може да се ангажират с различни планове или обещания свързани с пътуване или с жена, която живее в друг дом (на някакво разстояние от вас). Жените ще имат успешна седмица, по-добро време за реализация отколкото мъжете. Емоционално обаче ще страдате от различни песимистични или негативни настроения.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ви предстои да вземете решения за стартиране на някои промени свързани с дома, работата или личния ви живот. Това може да ви причини повече стрес или безпокойство за развитието на тези промени. Всъщност тези промени ще бъдат свързани с неща, които отдавна е трябвало да направите, но поради различни причини сте отлагали. По-сложни ще бъдат нещата със здравословни проблеми, които сте занемарили, и чието лечение на този етап ще се окаже по-сложно. ФИнансовите ви дела през седмицата ще преживеят забавяне, получаване на по-малка сума пари или ще възникнат други подобни ситуации. Ако се ангажирате с уреждане на финансови документи, то това ще се окаже една по-дълга процедура, която ще продължи по-дълго време. Флиртове или романтични отношения на работното ви място могат да се задълбочат. В някои случаи обаче, когато става дума за извънбрачни връзки, има опасност от въвличане на други хора във вашите отношения, което да ви направи зависими, ограничени по някакъв начин. Това ще бъде благоприятна седмица за хармонизиране на напрегнати отношения с човек, който е ваш роднина, приятел или колега. Бъдете внимателни в отношенията си с жена, която ще търси някаква изгода от познанството си с вас. Избягвайте конфликти и когато възникнат такива, отстъпете или направете компромис. След време ще разберете, че така всъщност сте си осигурли печеливша позиция. Жените Телец ще бъдат изненадани от телефонен разговор или действия на мъж от кръга си роднини, приятели или познати. Мъжете ще си навлекат неприятности с хитри, користни или манипулативни действия. Заслужава ли си да си причините това?

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, която ще запомните с интересни или полезни за вас придобивки, с постигане на важни успехи или резултати в определена дейност. През седмицата ще ви зарадва новина или преживяване свързано с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаване на имотни и битови проблеми, ангажиране с различни дейности свързани с тях. През седмицата ще възникне финансов проблем или по-голям разход на средства, който ще има връзка със събитие или действия в живота на ваш роднина. Тази седмица ще успее да ви изненада неприятно с една неприятна интрига или клюка, която ще е свързана с вас или с някой от семейството ви. През тези седем дни се пазете от измама, която може да има неприятни последици за вас. В работата си ще обсъждате стресова ситуация или житейска драма свързана с жена: колежка, клиент или ръководител. Мъжете Близнаци ще се ангажират с енотложни задачи свързани с финансови документ, договори, плащания на битови сметки и други, които ще са важни за семейството. Жените ще преминат през една стресова ситуация или момент на страх, които ще имат благополучно развитие и завършек. Възможна е неочаквана кардинална промяна в живота на някои жени родени под този зодиакален знак.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще обмисляте ваши предстоящи действия свързани с промени в живота ви през останалите месеци на годината. Вероятно през тази седмица ще реализирате различни контакти или срещи в този план. Сега е важно да нямате някакви предварителни очаквания за развитието на планове или събития през тази седмица. Пред вас е един успех, за който живота постепенно ви подготвя. Достигането до него ще бъде бавно, трудно, но сигурно. Въпрос на вяра, търпение и амбиция. Повечето събития през седмицата от финансов характер ще се развият благоприятно за вас. Когато е нужно бъдете по-търпеливи или по-инициативни, но не и нахални. През тези седем дни ще имате повече работа, която в голяма степен тя бъде рутинна и досадна. Оживление в работата ви ще донесат нови колеги или клиенти. През тази седмица ще преживеете събитие в живота на колега, което за тях ще бъде свързано с някаква житейска драма или изпитание. Възможно е да научите за здравословните проблеми на човек, с когото имате чести контакти. Приятни пътувания ще има за тези от вас, които са планирали годишната си отпуска през тази седмица. Жените Рак ще имат притеснения или някакъв ангажимент свързан със здравето на мъж. Мъжете ще са ангажирани (предимно емоционално) с важно събитие в живота на момиче или млада жена (дъщеря, племенница, внучка, сестра и др.)

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате амбиция да разрешите поне един по-важен проблем. Осъзнавате, че влагането на енергия и ресурси в една посока ви гарантира в голяма степен постигането на желания от вас успех. През седмицата ще получите новини за различни важни събития свързани с пари в живота на ваш близък приятел или познат. През тази седмица ще създадете нови и интересни контакти с хора от близо и далеч, от различни националности или религии. С някои от тях ще обмените полезна или интересна за вас информация, с други ви предстоят скорошни срещи. През тази седмица ще ви бъде приятно да прекарвате по-голяма част от свободното си време с хора, с които имате общи интереси или занимания. През седмицата ще сте подложени на напрежение, поради краткия срок за изпълнение на някои важни задачи. Като цяло обаче, тази седмица е време на важни за бъдещето ви действия. Седмицата ще зарадва мнозина с постигнати успешни резултати в кариерата или бизнеса на база действия и извършена работа през изминалите няколко седмици и месеци. През тази седмица стари здравословни проблеми може да напомнят за себе си. Възможно е също така да следите развитието на здравословното състояние на близък човек. Мъжете Лъв ще трябва да захвърлят на боклука счупена техника, уред или инструмент, независимо от спомените, които имате с тази вещ. Жените ще обмислят една промяна в живота си. Емоционално ще сте готова за нея, но психически и от практична гледна точка, все още имате някакви съмнения.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ви предстои да се срещнете с важни за бъдещето си хора, с които ще обсъждате различни идеи и планове. Някои нови познанства, които ще създадете през седмицата ще започнат трудно, но ще продължат почти през целия ви живот. Добрите предложения или новите възможности ще дойдат неочаквано за вас, но се надявам да не ги проспите и пропуснете. Те ще бъдат вашия шанс и късмет да постигнете много по отношение на ваши житейски цели. През седмицата ще развиете в перспективна посока ваши финансови ангажименти. Ще се зарадвате на добри приходи в семейството си или някой от кръга ви роднини ще внесе добра сума пари в семейния ви бюджет. През седмицата ще възникне разговор свързан с преместване в друг дом, пребиваване в друго населено място за определен период от време, продажба на имот, основен ремонт на дома, в който живеете и др. През тази седмица ще сте склонни да разчиствате дома и личния си живот от ненужни вещи, безперспективни отношения и ангажименти. Жените Дева ще търсят нови източници на доходи, ако тези, които в момента получавате, не са ви достатъчни. Ще имате късмет в този план, тъй като с лекота ще намерите почасова работа, ако наистина търсите такава и не сте много претенциозни. Мъжете ще имат ангажимент свързан с документ или с договор. Новина или покана за среща (събиране) ше ви зарадва.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще преживеете приятни моменти свързани с ваша нова или стара романтична връзка. Добри могат да бъдат и отношенията с брачния ви партньор. Ако имате някакви недоразумения помежду си, използвайте този ден за тяхното разрешаване и за хармонизиране на отношенията си. Разбира се, там където това е възможно. Основно седмицата вещае приятни моменти в емоционален план, като всичко ще зависи от вашите собствени действия и умение да лавирате в различни ситуации. Тази седмица ще бъде благоприятна и успешна за вас в много отношения. Развитието на повечето събития ще е е според очакванията ви. Други тепърва ще се развиват в благоприятна за вас посока. Използвайте тази седмица за реализиране или освежаване на ваши професионални, бизнес планове и идеи. През седмицата ще имате възможност да създадете нови контакти, както и да получите нови предложения. Ще можете да постигнете успех в работата си, който ще ви донесе допълнителен доход или да намерите допълнителна работа. През тази седмица очаквайте интересни контакти с хора, които живеят в друга държава. Добро развитие ще има ваше старо познанство с човек, който в момента е в чужбина. През седмицата ще възникнат семейни неприятности в живота на мъж, когото познавате. Вероятно ще следите отблизо тяхното развитие, но ако не ви помолят за помощ, не се намесвайте! Мъжете Везни ще са лесно избухливи и ще бъде добре да не ви закачат емоцонално през тази седмица. Но, от друга страна това е изпирание за вашето умение да налагате контрол върху емоции, за които после може да съжалявате. Жените ще имат желание да отделят повече време за срещи и разговори с приятели. Ще вложите много емоции и надежди в новите си познанства с хора от близо и далеч.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да действате по-бързо по задачи свързани с дома ви или с финансови документи и плащания. Възможно е тези неща да са взаимно свързани и вие да направите по-големи разходи за дома си, да продадете някаква собственост или да закупите такава и др. Като цяло обаче тази седмица действайте предпазливо във всички неща, които имат връзка с пари или поне с по-голям разход. Следете разумно какво влиза в бюджета ви и не допускайте напрежение или затруднения. Някои от приятни изненади през тази седмица ще бъдат свързани с гости или със среща със стари познати. Не са изключени нови познанства, включително с хора от различни градове и села или от различни националности. През седмицата не допускайте действия или думи на жена да ви наранят емоционално. Избягвайте спорове и неприятности, за които така или иначе нямате желание. Тази седмица ще бъде благоприятна и важна за развитието на вашите приятелски отношения с хора, които имат сходни цели като вас. Новите познанства свързани с политическа или обществена кауза, с която сте ангажирани могат да ви въвлекат в динамични събития, за които да се окажете неподготвени. Любовта ще е важна част от ежедневния ви живот и ще и отделите достатъчно време за да ви зареди с нужните за самочувствието ви емоции. Мъжете Скорпион ще преживеят носталгия или емоция на съжаление свързани със стара, несподелена или нереализирана любов. Жените ще имат повече професионални ангажименти и посещения в различни институции.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица обърнете повече внимание на хора, които ви създават напрежение или ви злепоставят по някакъв начин пред други важни за вас хора. През тази седмица ще бъде важно да разберете причината за подобно отношение или действия спрямо вас, като проведете поне един откровен разговор. Тази седмица ще изиска от вас по-голяма концентрация в работата ви. Предстои ви да се ангажирате с повече задачи, да обработвате повече информация, да имате повече поръчки или други ангажименти, които ще ви костват по-голямо натоварване. Като цяло тази седмица ще имате различни възможности да реализирате успешно своите задачи и планове. Ще получите помощ или ще имате късмет, ако възникне необходимост от такъв. Тази седмица ще ви се наложи да отделите време да оформите финансови документи или договор, като тези неща ще имат връзка с банка, кредитна или застрахователна институция и др. През тези седем дни ще получите новини свързани със здравословното състояние на роднина или приятел. Ще следите развитието на неговото лечение или ще направите посещение в болница През тази седмица сънищата ще ви дадат информация за събития, които предстои да се случат в близко бъдеще. Дано съумеете да ги запомните и да ги изтълкувате правилно. Мъжете Стрелец ще имате финансови отношения или разговори с непознати хора. Не е изключена обща работа с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, която ще изиска някакъв разход на пари. Жените ще очакват подобрение в дома си на отношения, на интериор или други важни за комфорта им неща.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, ангажирайте се сериозно през тази тази седмица с изпълнението на обещания или вече започнати ангажименти. Седмицата вещае раждане на бебе или новини свързани с бъдещо майчинство. През тази седмица ще получите много и най-разнообразна информация в дома си, за хора които познавате или които са част от семейството ви. Динамиката, която подобни събития носят със себе си ще ви направи емоционални и чувствителни. Мнозина ще се ангажират с документ, който ще бъде важен за семейните ви дела. Не е изключена появата на нов човек в семейството или в кръга ви от съседи, колеги. Изненадите тази седмица ще са свързани по някакъв начин с пътуване или с хора, които живеят в друг град или държава. Може неочаквано да вземете решение за кратко пътуване или някой неочаквано да ви посети. Някои ваши приятелски връзки ще преживеят промени поради различни събития в живота на приятелите ви. Седмицата ще бъде благоприятна за всякакви ангажименти и действия свързани с наследствен имот, документи или грижи за имот на родители и по-възрастни родственици. Разговор с жена или покана, която ще получите от нея ще бъде шанс, който не бива да омаловажавате. Не се опитвайте да предсказвате бъдещето си, водени единствено от интуиция си. Мъжете ще имат за какво да се радват или да се чувстват удовлетворени, а при жените по-често ще възниква паника или усещане за заплаха, страх

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, започнете тази седмица спокойно, без излишно напрежение или безпокойство за развитието на вашите планове или други очаквани събития през тези седем дни. Разбира се, това не означава, че трябва да се отнасяте небрежно към ежедневните си и професионални задачи. През седмицата роднина или приятел ще ви изненада с един сериозен за него/или нея разговор. Може да се окажете неподготвени за това, което те ще споделят с вас. Това ще бъде седмица, в кято ще трябва да внимавате за какво давате съгласието си или какво обещавате. Повечето от вас ще пътуват в края на седмицата, като поводите за това ще бъдат най-различни: на почивка, с цел туризъм, на гости на роднини и др. Хората, с които ви предстои да бъдете заедно ще са интересна и приятна компания за вас. Мъжете могат да провокират с коментарите си търпението на приятел и да възникне неприятен спор, конфликт. Жените ще имат добри перспективи за арзвитие в работата или в бизнеса си. Ще разчитате в голяма степен на вече изградени контакти и отношения с хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще преминете през периоди на по-голямо напрежение, поради желанието ви на всяка цена да реализирате една своя идея или план, точно през тези седем дни. Възможно е това да има отношение към вашия романтчиен или брачен партньор. Вие може да успеете да постигнете целите си, но като цяло ще бъде важно да проявите търпение, да стумеете правилно да разговаряте и убеждавате. Отношенията между различните поколения сега ще са проблематични, с невъзможност да се правят компромиси (поне от ваша страна). През седмицата ще възникнат ангажименти свързани с документи или друга неприятна, досадна бумащина. Възможно е заради това да отидете в някаква държавна или съдебна институция. През седмицата причина за по-голямо емоционално натоварване могат да се окажат деца или млади хора от семейството ви или от кръга ви роднини. Възможни са всякакви неочаквани събития свързани с тях. Ще имате благоприятна седмица за семейни събирания (годеж или сватба), за подобрения в дома или за покупки на вещи за личния ви комфорт. Мъжете Риби да бъдат предпазливи с негативните преживявания и емоции, с които се натоварват. Стреса може да провокира различни здравословни неразположения у вас. Жените ще имат разговори, срещи или ангажименти с по-възрастни роднини или с хора с по-нисък социален статус.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари