Дневен хороскоп за 31 август 2022

4
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В последния ден на месеца ще осмислите отново някои свои неприятни преживявания, лоши новини или драми в обществото, където живеете

Ще търсите някакъв смисъл във всяко едно такова събитие или преживяване и ще погледнете към новия месец с надежда за по-добри неща. Всъщност септември, октомври и декември ще са много смутни, трудни, неопределени и сложни времена за всички нас. В сряда може да разговаряте по теми свързани с хора от приятелското обкръжение на ваши деца или ще коментират събития в живота на по-млади от вас приятели и познати. Неприятностите днес не носят изненада в живота ви, но може вече да имате готово решение за тяхното отстраняване.

Сряда ще бъде благоприятен ден за търсене на нови възможности за развитие на важни домашни или семейни дела.

Овен

Днес има повишен риск от опасни прояви и агресивно поведение – така че внимавайте, особено когато шофирате и използвате остри предмети. В работата проявявайте по-голямо старание – може да направите само едно нещо, но го свършете качествено. Денят е подходящ за сериозни разговори с партньора ви.

Телец

Днес отметнете всички неотложни задачи, но не се натоварвайте с допълнителна работа, с която няма да имате достатъчно време да се справите. Обърнете внимание на здравословното си и на емоционалното си състояние. Ако имате проблем, който ви тормози от дълго време, обърнете се към специалист и не отлагайте.

Близнаци

Днес може да имате притеснения във връзка с финансов въпрос, да се наложи да връщате пари или пък вие да получите пари, които сте дали назаем. Какъвто и да е случаят, сега не е моментът да предприемате рискове в тази област, защото може да заложите на грешната карта. Добре би било също да имате мярка при преследването на удоволствия.

Рак

Днес не подценявайте уменията и способностите на околните, възможно е някой уж привидно непохватен човек да ви изненада приятно. На работното си място дайте всичко от себе си що се касае до голям и мащабен проект, но подходете детайлно с креативната част, а не с дребните административни задачи.

Лъв

Днес къщната работа ще ви спори, така че не отлагайте за друг ден почистването и подреждането на дома. По възможност не подписвайте договори и не поемайте нови ангажименти – има вероятност или да ви подведат, или вие да не спазите договорката. Денят е подходящ да се посветите на хоби, свързано с работа с ръце.

Дева

Днес избягвайте действия, които ще ви преуморят, а няма да ви донесат необходимото удовлетворение. Не давайте пари на заем, защото шансът да не ви ги върнат обратно е голям. Денят е подходящ да се занимавате с изкуство или да посетите концерт, изложба или театрален спектакъл.

Везни

Днес е желателно повече да мислите и да действате едва когато сте сигурни, че не сте импулсивни и припряни. В личен план е възможно да вземете решение, свързано с важна крачка за бъдещето ви. Денят е подходящ да приключите работни ангажименти, които отлагате от доста време насам.

Скорпион

Днес няма да ви се стои на едно място, ще имате нужда от повече разходки, срещи, комуникация и опознаване на нови за вас места. Бъдете предпазливи към хора от обкръжението ви, които биха могли да ви манипулират. В личен план ще имате желание да изненадате и да накарате половинката ви да се чувства добре.

Стрелец

Днес може да се наложи да направите компромис в името на това да угодите на ваш близък. Ако това се случи, постарайте се да не е на цената на това да пренебрегнете собствените си вярвания и ценности. Денят е подходящ да се откажете от вреден навик, който се отразява негативно на ежедневието ви.

Козирог

Днес ако имате възможност да избирате между практичното и модерното, изберете първото. В противен случай ще си навлечете проблеми в бъдеще. На работното си място си замълчете що се касае до непоискани съвети. В интимен план ще можете да разнообразите скуката, която е обхванала връзката ви напоследък.

Водолей

Днес за вас ще бъде потребно да имате малко по-оптимистична нагласа към света. Ако ви мъчат мисли, свързани с безпокойство и паника за бъдещето, опитайте да настроите съзнанието си, че всичко, което ви предстои, ще бъде най-доброто за вас. Денят е благоприятен за уреждане на финансови въпроси.

Риби

Днес сте способни да изпадате в състояния на притеснение, свързани с ваши страхове, които обаче са безпочвени. За да преодолеете тези мисли, е нужно да имате силна вяра в себе си и да не живеете в миналото. Колкото по-бързо осъзнаете, че животът се случва само тук и сега, толкова по-скоро ще подобрите емоционалния си свят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари