Дневен хороскоп за 16 януари 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Утре не бъдете излишно бъбриви, пазете тайните

Днес напълно ще са актуални думите: "Бавно, но славно". Ангажирайте се със сериозни и важни задачи, но не насилвайте нещата да се случат непременно днес. По-важното е да реализирате някакъв прогрес, да съградите нещо, отколкото в бързината си да сътворите хаос и грешки. Това е ден за работа, която ще изиска повече внимание и прецизност в действията ви.

В събота много сериозно ще обмисляте ваш разговор или предложение от страна на жена. Тя може да бъде родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци, но това не е задължително.

Днес може да имате приятни и интересни срещи с контакти с приятели, но не бъдете излишно бъбриви и не споделяйте всяка информация. Има опасност да се изпуснете да кажете нещо, което е добре все още да се запази в тайна. Ако днес сте решили да положите основите на някакви нови начинания, то може още в началото да "ударите на камък" или да срещнете някакво затруднение. Не губете кураж и надежда, защото неделя носи други влияния в живота ви.

В събота някои от вас ще имат ангажимент с мъж и със събиране свързано с него. Може да ви се наложи да купите подарък или да се ангажирате по някакъв друг начин с това събитие. Неочаквани събития днес могат да очакват представителите на водните и огнени зодиакални знаци.

Мъжете над 35 годишна възраст ще имат благоприятен ден за материално - имуществени дела и задачи.

Жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятен ден за реализиране на важни задачи. 

Овен

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утре всичко тръгва по вода.

Телец

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Телците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Ще се заемете с нова и приятна работа. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Утре всичко тръгва по вода.

Близнаци

Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Рак

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Лъв

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Дева

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ярки любовни постижения. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Събота е успешен ден в значителна степен за Девите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати.Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Везни

Събота е успешен ден за Везните. Поставете началото на нова работа.Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Бъдете внимателни в избора на партньори. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Скорпион

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Утрешният ден ще е печеливш. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Стрелец

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Събота предоставя на Стрелците шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Козирог

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Събота е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Козирозите. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Водолей

Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утре вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Риби

Събота е успешен ден за Рибите. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Ярки любовни постижения. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари