Днес е погребението на Алексей Навални в Москва

0
Алексей Навални трябва да бъде погребан на "Борисовските гробища"
Алексей Навални трябва да бъде погребан на "Борисовските гробища" Снимка: БГНЕС

Алексей Навални трябва да бъде погребан на "Борисовските гробища"

Днес, 1 март, в Москва трябва да бъде погребан Алексей Навални. Лидерът на руската опозиция почина на 16-ти февруари в наказателна колония зад полярния кръг. От неговия екип не изключват размирици, а съпругата му Юлия предупреди, че се очакват нови репресии срещу критиците на Кремъл.

Алексей Навални трябва да бъде погребан на "Борисовските гробища" в Москва.

По първоначален план опелото трябва да се състои в църквата на иконата на Божията майка "Утоли моята печал" в Марино в 14:00 часа местно време.

Снощи служителите на погребалните служби отказаха да отнесат тялото на опозиционния политик до църквата заради заплашителни обаждания от неизвестни хора, съобщи прессекретарият на Навални Кира Ярмиш.

Тя призова руснаците да отидат на погребението, което ще бъде предавано на живо в канала на Навални в YouTube.

Ден преди траурната церемония полицейски служители вече патрулираха на "Борисовското гробище", казаха още от екипа на Навални. На разпространени в социалните мрежи кадри се виждат докарани голям брой метални огради и инсталирани камери за видеонаблюдение.

Алексей Навални почина на 16-ти февруари. Тялото му обаче бе предадено на семейството след повече от седмица

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    18
    daskal
    Споменах ли че съм третополов джендър травестит и троля за ДПС защото събирам пари за операция за смяна на пола ? Дано скоро събера, че не се издържа вече....
  • 0
    17
    та последно
    Официалните СМИ, не руски съобщават за до 2 000 човека на погребението! При 12 милионна Москва, колко процента прави това даскале, че не мога да го сметна?!2 Е, толкова му е и рейтинга! Той е познат на руснаците емигрирали в чужбина и непознат на руснаците в Русия. Това даскале, е горчивата истина!
  • 1
    16
    до 15
    Даскалче, пусни си ютуб канала на Орални за да гледаш погребението на този толкова важен за теб човек. Е, искат такса от 15 евро, но амсалаци като теб с радост биха ги платили. Бизнес, просто!:))) Прочие, жена му и дъщеря му защо не са там?:) Не отговаряй!
  • 1
    15
    daskal
    Пуснете си Телеканал Дождь, за да видите каква армия от полицаи има в Москва. Прочетете и хилядите коментари от цяла Русия. Голям страх тресе тиранина! https://www.youtube.com/watch?v=qsHhAvkUHUM
  • -3
    14
    до 12
    Даскале, какви хиляди плещиш?!? София тогава е била едно кално село по- малко от Русе! А Москва е колкото две днешни Българии, а колко са хората по твоите видеа сам преценявай!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари