Погребват Алексей Навални в Москва преди 1 март

0
Тялото на руския опозиционер бе предадено на майка му
Тялото на руския опозиционер бе предадено на майка му Снимка: БГНЕС

Тялото на руския опозиционер бе предадено на майка му

Публичното прощаване с Алекс Навални, който почина внезапно на 16 февруари, ще се проведе в края на седмицата, съобщава новинарският сайт Meduza, като се позовава на говорителя на руския опозиционен политик Кира Ярмиш. Редица руски медии вече докладваха, че погребението е планирано за 29 февруари в Москва.

"Търсим зала за публично сбогуване с Алексей. Време: края на тази работна седмица. Ако имате подходящо помещение, моля, свържете се с нас“, написа Ярмиш в социалната мрежа X, предаде Фокус.

Тялото на Алексей Навални бе предадено на майка му Людмила Навалная на деветия ден след смъртта на политика - 24 февруари. Дотогава руските власти отказваха да предадат тялото с мотива, че тече доследствена проверка.

Сътрудниците на Навални твърдят, че представители на Следствения комитет на Руската федерация са предали тленните му останки на Людмила с условието тя да го погребе тайно и без публично прощаване. Тя обаче е отказала да изпълни исканията.

Говорителят на руския президент Дмитрий Песков увери, че Кремъл не е оказвал натиск върху майката на Алексей Навални във връзка с предстоящото му погребение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Даскале
    Освен това и аз като теб съм жалък безработен лузър с алтернативна сексуална ориентация и много обичам да оплаквам разни лузъри като НаХални, който започна кариерата си като руски националист и призиви, че Крим е руски. После обаче му смениха чипа и изведнъж стана либераст и НПО-шник. Но тролчета като мен и теб не трябва да се занимават с такива подробности, важното е да изкараме и днес за едно мазно кафенце!
  • 2
    3
    Даскале
    ВСИЧКИ кумуняси и рушлямски тролчета са отявлени психопати и олигофрени! ФАКТ! Няма как да си нормален човек и да симпатизираш на убийци, грабители и безмозъчни орки! ;)
  • 5
    2
    daskal
    До 1 - Ти си болен човек! Абсолютен психопат!
  • -5
    1
    Де да знам,
    Жалко, че не нахраниха някой сибирски мечок с тоя....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари