Дмитрий Медведев: Властите в Полша ще използват ядреното оръжие, защото са патентовани дегенерати!

2
Медведев нарече Джо Байдън сенилния старец отвъд океан
Медведев нарече Джо Байдън сенилния старец отвъд океан Снимка: © РИА Новости / Екатерина Штукина

Медведев нарече Джо Байдън сенилния старец отвъд океан

Според бившия президент и настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев разполагането на американско ядрено оръжие в Полша означавало, че то щяло да бъде използвано, информира БНР.

Реакцията на Медведев дойде в отговор на вчерашното изявление на полския премиер Матеуш Муравецки. Той се обърна към ръководството на НАТО с искане в страната му да бъде разположен американски ядрен арсенал заради появата на руско тактическо ядрено оръжие н Беларус.

Дмитрий Медведев публикува в профила си в “Телеграм” поредното съобщение, което изобилства от лични нападки и обидни квалификации по адрес на полските политици и американския президент.

Медведев твърди, че властите в Полша щели да използват ядреното оръжие, защото били “патентовани дегенерати”.

Той пише още, че окончателните решения щели да се вземат от “сенилния старец отвъд океана”, имайки предвид президента на Съединените щати Джо Байдън.

Медведев изразява радостта си, че ако това станело, щели да изчезнат полските полици, както и съжалението си, че заедно с тях щели да изчезнат и други.

Президентът на Русия Владимир Путин обяви, че на територията на Беларус ще бъде разположено руско тактическо ядрено оръжие и че се очаква съответните хранилища да бъдат готови до 7-8 юли. Министърът на отбраната Сергей Шойгу уточни, че контролът върху оръжието и решенията за използването му ще се вземат от Москва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    секретарката на Путлер
    хобита пак си изпуска нервите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари