Дивна пусна песен, посветена на Кристин

1
За пръв път Дивна изпя песента пред русенска публика
За пръв път Дивна изпя песента пред русенска публика Видео: FacingTheSunOfficial

Със сигурност можем да кажем, че скоро не сме чували нищо ново от Дивна, но това беше така, защото преди няколко месеца тя претърпя сериозен пътен инцидент.

Вчера, 16 декември, изпълнителката зарадва феновете си с парчето "всичко/нищо". А ето и какво написа във Facebook по този повод: "Знам, че много време ме нямаше. Но знаех, че трябва да премина през всеки етап на страданието, за да бъда по-силна, по-добра и да мога отново да бъда полезна."

"Голямата мечта е да оставя своята следа."

Общо взето с тази фраза можем да усетим и настроението, което носи песента.

Текстът и музиката са изцяло на Дивна, а видеото пък е дело на DOPE ZOO. То е и по-различно от това, което сме свикнали да виждаме, защото всичко се случва на на футболно игрище. А от римите разбираме, че Опра Уинфри е нещо като модел за подражание на младата изпълнителка.

За пръв път Дивна изпя песента пред русенска публика по време на благотворителен концерт за учители от ОУ "Любен Каравелов" - Елена Павлова и Стефан Петров."Това което искам да ви споделя с тази песен, е да не спирате да вярвате в себе си и в това, че нещата ще бъдат наред. Всичко ще бъде наред, аз ви го обещавам, защото това, че мога да бъдат тук с вас и да изпея тази песен означава, че нещата ще се оправят", сподели в емоционалната си реч младата певица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари