Дивна се върна на сцената!

3

Дивна се върна на сцената.

Младата русенка прекъсна кариерата си след тежката катастрофа през март, когато пострада приятелката ѝ Кристин Илиева. Моделката продължи живота си смело напред, явно и Дивна е решила да го направи.

Тя се изправи през пълна зала и стотици души публика, за да подкрепи благотворителна инициатива за тежкоболни учители от ОУ "Любен Каравелов" - Елена Павлова и Стефан Петров.

Концертът бе открит именно с нейното участие след кратко слово на директора на училището Деян Стайков.

Бурни аплодисменти и овации я посрещнаха на сцената на зала "Филхармония" в Дома на културата в Русе. Поп певицата поздрави русенската публика със специална песен. "Това което искам да ви споделя с тази песен, е да не спирате да вярвате в себе си и в това, че нещата ще бъдат наред. Всичко ще бъде наред, аз ви го обещавам, защото това, че мога да бъдат тук с вас и да изпея тази песен означава, че нещата ще се оправят", сподели в емоционалната си реч младата жена, събрала смелост да погледне в очите своите фенове, след злобните нападки по неин адрес след катастрофата.

Участие в концерта взеха и други млади надежди от Русе, както и новоизгряващата група "Бандата на ръба" (BNR). Атмосферата нажежи и рапърът Дим4оу.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари