Деви, дайте простор на въображението си

0
Деви, дайте простор на въображението си

Овен (21 март - 20 април)

Резултатите и конкретните постижения ще са най-важни за вас днес. Бъдете сериозни, но не прекалено. Сериозните неща могат да се вършат и с усмивка.

Телец (21 април - 21 май)

Днес мислете мащабно, чертайте големи планове, дайте простор на въображението си. Позволете си да сте големи, да правите наистина мащабни неща.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Ще се стремите към екстремни преживявания, ще търсите приключения и нови забавления. Все пак опитайте да не накърнявайте чувствата на онези, които обичате.

Рак (22 юни - 23 юли)

Опитайте да си сътрудничите, вместо да се конкурирате през цялото време. Да приемете гледната точка на другия означава да сте широко скроени и приспособими.

Лъв (24 юли - 23 август)

Ще сте доста заети, но за жалост резултатите няма да са особено задоволителни. Не е изключено да се наложи да пътувате на кратки разстояния. Телефонните разговори ще са повече от обикновено.

Дева (24 август - 23 септември)

Романтичен ден, макар че ще подходите доста практично към любовта, особено ако стане въпрос за паричките ви. Но пък ще разберете дали любовта ви е истинска. Дайте простор на въображението си.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Малко напрегнат ще е днешният ден за вас, но затова пък ще можете да отхвърлите доста работа. Мислите ви ще са насочени към решаване на по-практични проблеми, а ще имате и доста отговорности у дома си.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи и разговори. Имайте предвид, че не всички, с които контактувате са толкова почтени, колкото очаквате, възможно е да ви поднесат неприятни изненади.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Настроението ви ще е функция от финансовото ви състояние. За щастие, поне днес, нещата ще се развиват положително за вас. Може и някакви стари заеми да ви върнат.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Имате добри идеи и е добре да помислите как да ги реализирате. Днес ще имате доста добри възможности, които не бива да пропилявате с лека ръка. Определено птичка ви е кацнала на рамото, не я гонете.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Хората трудно разбират какво криете в дълбините на душата си, а вие тъкмо от това имате нужда. Лошото е, че и вие самите май не знаете вече какво точно криете и от кого го криете – от себе си или от другите.

Риби (20 февруари - 20 март)

Слънчеви и ведри сте днес, но има някои неотложни задачи, които не бива да пренебрегвате току така. Най-добре ги отхвърлете възможно най-скоро, за да не ви висят като Дамоклиев меч над главата.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари