Деца направиха истинска горска еко пътека около РБ „Любен Каравелов“

1

Русенци могат да се насладят на преобразувания площад и да посетят Третата международна изложба „Приказният свят на природата“

Благодарение на творческия ентусиазъм на нашите малки художници, успяхме да превърнем пространството около РБ „Любен Каравелов“ в истинска горска еко пътека. По нея „пътешествениците“, можеха да срещнат, макар и през деня множество красиви бухали, направени от прежда, хитра лисица, „издялана“ от естествен корен, цял плаж от изящно изрисувани мидички и още много и много детски ръце вплетени в защита на природата – Живот.

Така с много усмивки и емоции протече еко пленера „Да прегърнем Живота“, с който се финализира големия художествен еко Проект „ Приказният свят на природата“, иницииран от СНЦ „Дунавско сияние“ и финансиран по Програма „Култура“ на Община Русе.

До 17 септември русенци ще могат да се насладят на преобразувания площад и да посетят Третата международна изложба „Приказният свят на природата“, събрала творбите на около 500 деца от България и света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари