Деца и родители пресъздадоха заедно коледна атмосфера

0

През месец декември 2016 г. съвместните сесии /клубове/ с деца и родители по проект „Интегриран подход на Община Русе за интеграция на ромите и други уязвими групи на територията на общини от Област Русе” в направление „Образование”, провеждани от специалисти от СНЦ „Еквилибриум” в три групи в училищата „Алеко Константинов” и „Братя Миладинови”, пресъздадоха истинска коледна атмосфера.

Бяха организирани коледни работилнички, в които участниците изрязваха, апликираха с памук и оцветяваха различни картички и картини. Научиха се как се прави коледен фенер, снежен човек от подръчни материали и снежна коледна къщичка. Някои от децата си взеха изработените изделия, за да украсят своя дом, а други ги добавиха към украсата на училищната им стая.

В последната декемврийска сесия бе проведено предколедно тържество, по време на което деца и родители заедно пяха, танцуваха, твориха и се забавляваха.

Изработиха си интерактивен Дядо Коледа, а накрая всички деца бяха изненадани с подарък, специално изпратен за тях от Дядо Коледа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари