Коледен празник в квартал "Средна кула"

3
Подобно тържество се организира за пръв път в русенския квартал
Подобно тържество се организира за пръв път в русенския квартал

Подобно тържество се организира за пръв път в русенския квартал

На 16 декември /събота/ в 11:00 часа в салона на НЧ „Св. Св. Кирил и Методий - 1924“ в кв. Средна кула ще се проведе Коледен празник. Събитието се реализира с подкрепата на Община Русе съвместно със самодейците от читалището, ръководството и децата от ДГ "Синчец".

В празничното рождественско събитие ще се включат и възпитаници на ДВГ „Слънце“ с диригент д-р Наталия Константинова, ФТА „Здравец“ с главен художествен ръководител Димитър Донев, Школата за народно пеене при Общински детски център за култура и изкуство с вокален педагог Светлана Недкова.

Организаторите са подготвили богата празнична програма за коледното тържество, което се организира за първи път в русенския квартал. Събитието предвижда много изненади за присъстващите, а специален гост на празника ще бъде Дядо Коледа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    1
    Ангел
    Кога ще пуснат осветление по бул.Д.Басарбовси.В тъмница и мъгла без тротоари се пътува до квартал Сресна кула.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари