Десислава Атанасова: ГЕРБ се разграничава от думите на Вежди Рашидов

0
Председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС настоява депутатът да се извини
Председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС настоява депутатът да се извини Снимка: Facebook / Desislava Atanasova

Председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС настоява депутатът да се извини

"Думите, изречени от Вежди Рашидов са неуместни и недопустими, особено в настоящия дебат и момент", написа Десислава Атанасова в мрежата. Поводът за коментара й е скандално изказване на депутата в пленарна зала, което цитираме дословно:

„Има и сега закони. К‘во чешеме езици? Всички к**ви се събудиха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна“. Репликата е изречена по време на почивката, когато се предполага, че микрофоните са били изключени.

"ПГ на ГЕРБ - СДС категорично се разграничава от изказа и съдържанието и настоява Вежди Рашидов да се извини публично", призова Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    Истината
    Ти дуловски спермояд недей фъфли! Нали знаем как са те подавали на геврек фк дулово!!!
  • 6
    4
    Пламен Нулев
    Дессси, принцесо моя. Помниш ли как стана дупе датка? Веждичката правилно си говори за кур*и. Га яде на Мумията салама ни рива а? Ама Мумията има CCTV ма Мумията всяка вечер те обича скъпа моя Принцесо. Мумията е вечен, Мумията не умирга. Мумията е вечен. Беленският ген ще провали света.
  • 2
    3
    да е
    казал нещо невярно?!? Примери мисля няма нужда да давам!
  • 4
    2
    Гошо куче лошо
    Ми, не e като да няма нещо вярно..
  • 2
    1
    Иван
    Да те ям отдолу.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари