Народното събрание привиква ЦИК заради скандала с кода на машините за гласуване

1
Ако втори път има подправяне, или машинен Костинброд, това не са демократични ценности, каза Десислава Атанасова
Ако втори път има подправяне, или машинен Костинброд, това не са демократични ценности, каза Десислава Атанасова Снимка: БТА / архив

Ако втори път има подправяне, или машинен Костинброд, това не са демократични ценности, каза Десислава Атанасова

Извънреден председателски съвет, на който ще бъде привикана и ЦИК, се свиква от 13:00 часа в парламента днес. Поводът е сандалът със зам.-министър Стойнов - той е заснет да извършва действия, които могат да компрометират машинния вот. Това обяви шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, цитирана от вестник "24 ЧАСА".

ЦИК трябва да даде повече информация за казуса, а ДАНС - колко машини са представени в областните управи. ГЕРБ ще изчакат срещата и се надяват поне на нея БСП и ПП-ДБ да изпратят хора. "Не е политическа заигравка. Преживява сме Костинброд. Ако втори път има подправяне, или машинен Костинброд, това не са демократични ценности", добави Атанасова. На срещата е поканена и Мария Габриел, която в момента е и.д. премиер заради визитата на Николай Денков в Брюксел. Президентската институция също е информирана.

Преди това обаче Атанасова се възмути, че мандатоносирелят, заедно с опозицията, са бламирали приемането на закон по ПВУ и не са в зала или в кулоарите на НС. "Отказът да се отхвърли ветото е необясним. Считахме, че след като вчера бяха на енергийна комисия днес ще проявят разум. За нас е странно защо не участват в кворума и считат, че това е част от предизборната агитация", заяви тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    14
    Читател
    Героят от Костинброд,седи винаги срещу вас в НС,когато има заседание.Явно, сивото ти вещество не ти служи в такива ситуации, затова злепоставяш партньорите си.Седи си на онова място,има кой да се грижи за държавата ни.
  • 2
    13
    Вгъзилена
    Ас съм новата кметица. Няма Бор, няма и Яна. Ас. Подмила съм се, и чакам кмета.
  • 4
    12
    Лятото на 2009
    Тази трябва да помни 2009, когато за първи път си даде отговор на 3 загадки от рода на *Къде да си ги навра? *. Абе пое ги Парцала. Наведнъж.
  • 4
    11
    Песен на Лепа Брена
    КУРВИ СБОГОМ (а Курвите може да са с матка и без матка, т.е. със скротум с топки (ама не е сигурно Бенчо в коя категория е. По-скоро е в категорията То)).
  • 8
    10
    Интересно но ФАКТ
    Защо повечето политици от Русе, като или преди да, или след като се върнат от София се равеждат и се женят за друг/а? Справка нашият Осперменител, Дуловската Проста П_тка, и други знйни и незнайни войни за благоденствието на Русенци. Е на това ли Ви учиха в Йордеческия Факултет на Аграрния Университет в Русе? Като станете НЯКАКВИ с власт, да си ракопчаете гащите и да се впуснете в игрите на ПРЕЮБОДЕЙСТВИЕТО? Секс, секс, секс.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари