Депутат от ПП: Има риск увеличените пенсии да не влязат в сила от 1 юли

1
Минималната работна заплата няма да се увеличи за втори път през тази календарна година
Минималната работна заплата няма да се увеличи за втори път през тази календарна година

Пламен Шалъфов вярва, че управляващите ще успеят

„Има риск увеличението на пенсиите и нулевият ДДС на хляба да не влязат в сила от 1 юли, но вярвам, че ще успеем”. Това каза в студиото на „Здравей, България” по NOVA Пламен Шалъфов, който е депутат от „Продължаваме промяната” и член на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание.

По думите на народния представител е възможно, когато ДДС върху цената на хляба бъде намален, тя да спадне за известно време, а по-късно намалението да бъде изядено. Подобен паралел беше направен и с цената на горивата у нас и предвижданото намаление с 25 ст./л.

Шалъфов увери, че минималната работна заплата няма да се увеличи за втори път през тази календарна година, защото това би било огромен шок за работодателите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Бебо
    "Огромен шок за бизнеса..."А огромния шок за всички работещи "бедни"?Защо се щади бизнеса(нееднократно доказал,че не му пука за работещия),и се игнорира същия този работещ?Инфлацията е страхотна,600-те лв. оставащи от МРЗ докъде ще стигнат?Горкия бизнес-шок щял да получи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари