Делян Пеевски: Може да се случи ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция

1
С Кирил съм работил много по-добре, отколкото с Борисов – много по-лесно и много по-често
С Кирил съм работил много по-добре, отколкото с Борисов – много по-лесно и много по-често Видео: Novini.bg

С Кирил съм работил много по-добре, отколкото с Борисов – много по-лесно и много по-често

"Изключително се забавлявах от неговите твърдения. Мога да ви кажа едно – че с Кирил съм работил много по-добре, отколкото с Борисов – много по-лесно и много по-често. Ако гледаме така, ние сме по-скоро в коалиция с него, отколкото с Борисов. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски по повод призива на съпредседателя на ПГ на "Продължаваме промяната - Демократична България" Кирил Петков Пеевски и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да признаят, че работят заедно", предаде Novini.bg.

"Призовавам Кирил да не влизаме в тези дребни интриги – всички сме били заедно, работили сме заедно, направили сме много хубави неща. Да се успокоят, да си отидат по места, да се приготвят за изборите, да дойдат резултатите и да седнем да си говорим", добави Пеевски.

Попитан защо твърди, че общува по-лесно с Кирил Петков, отколкото с Бойко Борисов, председателят на ПГ на ДПС посочи: "Борисов някак си е по-ангажиран и го няма в парламента, докато Кирил е бил постоянно тук с мен и много по-често сме сядали заедно".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Горещо препоръчвам
    Тая свиня да си смени дилъра!
  • -2
    1
    Dadada
    Бойко е много ангажиран,каква поредна врътка да направи и каква поредна лъжа да избълва!!! По всякакъв начин се мъчи да си спаси кожата!!! Но този път няма да му се получи! Много се развоня около него!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари