Дърво се стовари върху лек автомобил на булевард "България"

0
Инцидентът е възникнал тази сутрин след ПТП, предизвикано от товарен автомобил / Снимката е илюстративна
Инцидентът е възникнал тази сутрин след ПТП, предизвикано от товарен автомобил / Снимката е илюстративна Снимка: БГНЕС

6 сигнала са отработили дежурните екипи на РДПБЗН – Русе през почивните дни.

На 3 февруари за времето от 13:23 до 13:45 часа са били отстранени надвиснали две ламарини от покрива на пететажна сградата, в гр. Русе на бул. "Цар Фердинанд" № 1.

Същия ден за времето от 15:59 до 16:12 часа екип от Първа РСПБЗН-Русе с един пожарен автомобил е изпратен по сигнал за запалени отпадъци в метален контейнер в гр. Русе на ул. Николаевска до № 56.

Почти по същото време, от 15:55 до 16:45 часа, трима служители от РСПБЗН-Ветово с един автомобил са изпратени да гасят запалени отпадъци на нерегламентирано сметище в град Сеново, близо до пътя за с. Кривня.

От 16:26 до 17:20 часа служители от Втора РСПБЗН-Русе са отстранявали висящи армирани стъкла от балкон на апартамент, намиращ се на трети етаж в бл. „Брацигово“ на ул. Чипровци в Русе.

Същата вечер от 17:15 до 18:35 часа служители от Първа РСПБЗН-Русе са изпратени да загасят пожар, възникнал в сухи треви и храсти в землището на с. Щръклево, в посока летището. Произшествието е било ликвидирано на площ от около 2000 кв. м.

Тази сутрин в 05:04 часа екип от Втора РСПБЗН-Русе е изпратен по сигнал за паднало дърво върху лек автомобил, след ПТП без пострадали, предизвикано от товарен автомобил. Инцидентът е възникнал в гр. Русе, на бул. "България", на паркинг на безиностация "Круиз“. При пристигане на място е установено, че при маневра назад камион е блъснал автомобил „Рено“, при което дърво е паднало върху „Тойота Ярис“. Дървото е нарязано и отстранено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари