През почивните дни русенските огнеборци са реагирали на 5 сигнала

2
Паднало дърво върху платно по пътя за село Щръклево и горящи контейнери са част от обработените сигнали
Паднало дърво върху платно по пътя за село Щръклево и горящи контейнери са част от обработените сигнали Снимка: БГНЕС

Паднало дърво върху платно по пътя за село Щръклево и горящи контейнери са част от обработените сигнали

В събота, между 13:55 и 14:50 часа, екип от ССОД е посетил инцидент с паднало дърво върху платно по пътя за село Щръклево.

По-късно същия ден, от 16:43 до 17:10 часа, служители от Втора РСПБЗН са гасили запалени отпадъци в метален контейнер на улица "Тулча" в Русе. През нощта, между 22:27 и 23:05 часа, екип от Първа РСПБЗН е посетил ПТП в село Басарбово, за да обезопаси газовата уредба на катастрофиралия автомобил.

Вчера пожарникарите са имали лъжлив сигнал за горящ автомобил по пътя Русе – Бяла, като при проверката на място се е оказало, че е възникнала техническа неизправност в МПС, но няма горене.

Вечерта, от 18:39 до 19:25 часа, екип от Втора РСПБЗН – Русе е посетил адрес на улица "Прага" в Русе, където е гасил отпадъци в метален контейнер за смет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари