Да помогнем на Теди да има шанс за нормален живот

1

СНЦ „Дунавско сияние“ ще има участие с кауза на туристическо изложение „Уикенд туризъм“

От 16 до 18 юни СНЦ "Дунавско сияние" отново ще бъде част от Туристическо изложение "Уикенд туризъм" и Фестивал на туристическите анимации, организиран от Община Русе.

Тази година участието е с кауза: „Да помогнем мечтата на Теди – нашата вечно усмихната доброволка, да проходи, да се превърне в реалност“.

Щандът ни ще бъде разположен на площад „Свобода“, като всички, които желаят да помогнат на Теди, ще могат да закупят уникални сувенири и подаръци, изработени, както от самата Теди, така и от други талантливи майстори със специфични потребности. Реализирането на тази инициатива е поредна наша стъпка към осъществяване на идеята ни в град Русе да функционира специален арт магазин с кауза.

Нека Теди да има шанс за нормален живот.

Нека мечтата и – да проходи се сбъдне.

Открита е и дарителска сметка, на името на Теди.

Банка ДСК – АД

Сметка в лева: BG39STSA93000026464383

BIC: STSABGSF

Титуляр: Теодора Валентинова Йорданова

За повече информация и въпроси: GSM 0882 173 710 / инж. Емил Георгиев – председател на Сдружение „Дунавско сияние“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари