Да печелиш по $1000 седмично от чакане на опашки

0
Предприемач e основател на фирмата Same Ole Line Dudes, която е „специализирана“ в чакането на опашки
Предприемач e основател на фирмата Same Ole Line Dudes, която е „специализирана“ в чакането на опашки

Нюйоркският предприемач Робърт Самюел развива доста интересен, а изглежда и доходносен бизнес. Той твърди, че изкарва по 1000 долара седмично, като предлага съвсем елементарна услуга – чака на дълги опашки вместо клиентите.

Предприемачът e основател на фирмата Same Ole Line Dudes, която е „специализирана“ в чакането на опашки. Професионалистите се редят за какви ли не събития – за покупка на билети, за пускане на нови продукти, за намаления. Самюел взима по $25 за първия час и по още $10за всеки допълнителен половин час, предава Business Insider, цитирани от Economic.

Той започнал бизнеса си преди 3 години, когато изгубил работата си като търговски представител и му трябвал нов начин да изкарва парите си. С излизането на iPhone 5 той пуснал обява, че може да чака на опашка за него срещу $100. Така след 19 часа чакане Самюел спечелил $325, продавайки своето място и предлагайки кутии мляко за по  $5 на хората наоколо, които били изморени от стоенето.

Самюел осъзнал, че това е доходонсно занимание. Скоро неговите приятели се присъединили да му помагат и така сформирали екип. Когато се появи нов клиент, предприемачът изпраща съобщение до всички, които работят за него, за да се определи кой ще поеме поръчката.

Един силно отдаден приятел на Самюел чакал 43 часа за прослушване за риалити шоуто Shark Tank и така донесъл на компанията $800. 

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари