Чуйте разказа на мъжа, хвърлил банкноти по Иван Гешев

0
Интервю с Константин Ангелов
Интервю с Константин Ангелов Видео: Дневник

Константин Ангелов – мъжът, който хвърли 500-евробанкноти с лика на Борисов по главния прокурор Иван Гешев по време на изслушването му от депутатите, проговори пред Дневник.

“Аз влязох в качеството си на журналист – представител на “Не!новините”. Когато колегата на г-н Гешев, който седеше до мен, забеляза какво се случва, му написа един есемес и му каза, че до него седи един човек с едни пачки, което и г-н Гешев съобщи после на микрофона”, разказа младият студент по Бизнес управление и член на “Млада България” и “Да, България”.

По време на изслушването пред депутатите главният прокурор произнесе: „Разбрах, че някакъв господин размахва някакви евро зад мен. Да ги остави на масата, за да не се измори и да хване мускулна треска.” В този момент младежът стана и хвърли пачката банкноти по него.

В интервюто за “Дневник” Ангелов сподели, че отдавна планира подобна акция, но тя всеки път е затруднена от обстоятелството, че Иван Гешев избягва да контактува с хора извън обкръжението си.

“Освен банкнотите хвърлих и съответстващия въпрос: Защо прокуратурата отказва да разследва чекмеджетата с банкнотите на Бойко Борисов? Защо не разследва делото за КТБ? Попитах го и за Осемте джуджета, но всичко това стана много бързо и не знам дали медиите успяха да регистрират звука от въпросите”, допълни Ангелов и разказа, че господин от обкръжението на Иван Гешев (Веселин Иванов – шеф на пресцентъра на прокуратурата – бел. ред.) се е приближил до него и е поставил двата си пръста на очилата на Ангелов в жест, който младият мъж тълкува като предупреждение, че е наблюдаван “изкъсо”.

“Има много млади хора, които подкрепят протеста. В провинцията обаче има една огромна нечуваемост и съмнение, че това изобщо е ефективен метод.”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари