Борислав: Боли ме като дишам, на антибиотици съм още

0
Съдът пусна под домашен арест мъжа, който наръга 18-годишния Борислав Великов в столичен тролей
Съдът пусна под домашен арест мъжа, който наръга 18-годишния Борислав Великов в столичен тролей Видео: BULGARIA ON AIR

Съдът пусна под домашен арест мъжа, който наръга 18-годишния Борислав Великов в столичен тролей.

Потърпевшият е разочарован от решението на магистратите, а адвокатите му са в готовност да обжалват.

"Отвори ми се раната малко преди бала. Лекарите ще вземат решение дали отново трябва да се шие. Трудно лягам, трудно ставам, на антибиотици съм още", сподели пострадалият абитуриент пред Bulgaria ON AIR.

След направена забележка за непристойно поведение в градския транспорт, Борислав е нападнат от 33-годишния Георги Георгиев, който по думите на потърпевшия е крещял "След вас ще има други хора".

"Започна да се саморазправя с мен. Опитах да се оправим с думи, но той реши по вандалския начин. Почна да вика и да блъска другите хора. Абсолютно никой не искаше да ми помогне, българите сме така. Той започна да блъска по вратите, за да може да избяга", разказа още Борислав.

"Въобще не очаквах, че той ще извади нож, как да реагирам", каза момчето, на което в петък му предстои матура по спорт. Борислав ще се яви на изпита, но не вижда как ще се справи, тъй като не може да използва лявата си ръка.

Борис Борисов, който е треньор на момчето, определи решението на съда като неадекватно.

"Как гледа болната си майка като е наркозависим? Този човек няма място навън сред нормалните хора. Постоянна мярка докато му излезе присъдата", настоя той в ефира на "България сутрин".

"Исках да завърша в ЦСКА при Борис Борисов, да вляза в НСА и да си извадя диплома за треньор", завърши Борислав, чието бъдеще в спорта е застрашено след инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари