Мъжът, намушкал младеж в тролея, излезе на свобода

0
Наркозависимият Георги поиска от съда да се върне у дома, за да види своята майка преди тя да умре
Наркозависимият Георги поиска от съда да се върне у дома, за да види своята майка преди тя да умре Видео: NOVA

Мъжът, намушкал младеж в тролея, се прибира у дома.

Решението е на апелативните съдии и е окончателно. Инцидентът стана на 14 май в София, след забележка в превозното средство. Какви са мотивите и как раненото момче прие новината?

33-годишният Георги е наркозависим, на метадонова програма. На 14 май наръга 17-годишен младеж след забележка за неприлично поведение в тролея. Георги се прибира у дома. Според апелативния съд, няма как да се укрие.

33-годишният Георги Георгиев трябва да се прибере в този блок в столичния квартал "Люлин". Тук мъжът живее със своята майка, която е тежко болна и трудно подвижна и за нея се грижат социалните. Той поиска от съда да се върне у дома, за да види своята майка преди тя да умре.

Ако моята майка беше болна това оневинява ли ме, че аз ще ходя да наръгам някого”, пита Борислав Великов, жертвата на нападението.

Да си дам и другата буза и там ли да ме удари”, продължава намушканият младеж.

Той отхвърля твърденията, че е обиждал Георги на циганин и го е ударил няколко пъти. Инцидентът променил живота на семейството му.

На 360 градуса се промени животът ни. На риск беше на матура да ходи, на риск беше да ходи на бал. Детето не е изкарало никакъв бал”, разказа майката на Борислав. За 2018 нападенията от наркомани са 4. Миналата година са били 16. Три от тях  с фатален край.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари