Бойко Борисов: Това е чудовищен ад

3
Това е създаване на хаос, страх, това е грозно събитие, което влачи лоши последици
Това е създаване на хаос, страх, това е грозно събитие, което влачи лоши последици

Това е създаване на хаос, страх, това е грозно събитие, което влачи лоши последици

„Атентат срещу който и е да е човек е зловещо. Това е акт, който застрашава живота не само на главния прокурор и семейството му, но и при една грешка може и някой случаен да пострада, затова го осъждаме най-остро". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Разград.

„Това е създаване на хаос, страх, това е грозно събитие, което влачи лоши последици. Това още повече ни амбицира да довършим системната и правната реформа. Двете събития нямат нищо общо, защото те не са насочени като система, която да променяме към лицето Иван Гешев, а да се реформира системата като такава. Съчувствам на него, на семейството му, това е чудовищен ад. В същото време реформата ще продължи в парламента, не успяват да взривят нея", каза още Борисов.

"Щом са посегнали на главния прокурор, могат да посегнат на всички", каза още той.

Той цитира книгата на Алексей Петров "Тероризъм и системи за сигурност". "Там ясно е обяснено що е то тероризъм - създаване на хаос, страх, да накараш лице, система или държава, да се съобразят с друго мнение и приоритети", посочи Борисов.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Иван
    Чудовищни боклуци на власт, ГЕРБ,от боклук по голям боклук!
  • 8
    1
    Гошо куче лошо
    Трупата на Народния театър. НСО да има бюджет не 50млн а 100млн и не бронира мерцедеси а бронирани бентлита. Тръгнали сме по пътя на някоя африканска държава. Генерала с кортеж от 50 коли, военни и т.н. и минава през прашното гето и гардовете му стрелят във въздуха да разгонят децата от улиците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари