Иван Гешев: Работи се сериозно да бъдем въвлечени във война

0
В Благоевград бившият главен прокурор представи инициативата „Един милион гласа за мир“
В Благоевград бившият главен прокурор представи инициативата „Един милион гласа за мир“ Снимка: БГНЕС

В Благоевград бившият главен прокурор представи инициативата „Един милион гласа за мир“

Да махнат главния прокурор, преди да арестува Бойко Борисов и да овладеят съдебната система чрез конституционни промени, орязващи президентските правомощия, са най-видимите резултати от управлението през последните девет месеца. Това заяви в Благоевград Иван Гешев, който представи инициативата „1 000 000 гласа за мир“ и потвърди, че създаденият от него „Граждански блок“ ще участва в предстоящите извънредни парламентарни избори, предаде БНР.

Имало е изтичане на информация, че главният прокурор е подготвял искане за снемане имунитета на лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов и неговия законен арест, заяви на пресконференция в Благоевград Иван Гешев, който коментира управлението през последните девет месеца така:

"Единственият успех на тези 9 месеца е, че успяха да махнат главния прокурор, защото ги е страх, че Борисов най-вероятно щеше да бъде арестуван и защото искаха да си решат политическите проблеми. Вторият резултат е, че промениха незаконно Конституцията и ограничиха правомощията на президента. Борбата в момента е за контрол върху съда и прокуратурата. Промениха си така, както устройва ГЕРБ и ДПС".

Иван Гешев потвърди, че създаденият от него „Граждански блок“ се готви за участие в изборите със силни граждански листи:

"Категорично заявявам, че ще участваме на избори. По какъв начин - ще преценим. При спазване на закона. Дали ще използваме партия мандатоносител, дали ще направим коалиция, това няма значение".

В Благоевград Гешев представи инициативата „Един милион гласа за мир“, чиято цел е да защити българския национален интерес от евентуално въвличане на страната ни във война:

"Мисля, че ще бъде подкрепена от българите, защото това не е имагинерна опасност, това е реална опасност. Работи се сериозно ние да бъдем въвлечени във война".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    4
    Николай Габровски
    Мръсна, долна, продажна отрепка!
  • 7
    3
    Йордан Петров
    Сега е модерно да се правиш на евроатлантик, ама като опре да управляват до един се разбира, че са руски говна!
  • -4
    2
    Чарлз Дарвин
    Га йеди кифтета ни рива!!!! Честно казано почвам сериозно да се замислям, че има нещо тотално сбъркано в нашия народ! Парламента е ясна работа, Луна кандидат президент, тоя Гешев сега дИпутатин иска да става, Евра, Нотариуси, Червени Пирати и т.н. и т.н. Не Русия, САЩ, Англия , Масони, Рептили и прочие са ни виновни за ситуацията!!! Явно целокупния български народ сме се превърнали в дебили и гьонсурати!!!
  • -7
    1
    азе
    Тоз и той превъртя. Какво разбираш от външна политика бе, ченге мръсно?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари