Иван Гешев: Билбордовете на Терзиев са в нарушение на закона

0
По всичко личи, че Бойко вече им е предал без бой София, Пловдив, Русе, Ловеч заяви ексглавният прокурор
По всичко личи, че Бойко вече им е предал без бой София, Пловдив, Русе, Ловеч заяви ексглавният прокурор Снимка: Фейсбук

По всичко личи, че Бойко вече им е предал без бой София, Пловдив, Русе, Ловеч заяви ексглавният прокурор

Прави ми впечатление, че от известно време София е "залята" от билбордове с лика на Васил Терзиев. Накъдето и да погледнеш, виждаш само него. Скъпа кампания, безспорно. Не за това обаче ми е думата - парите са си негови и сам решава как ще ги харчи.

Къде е проблемът тогава ? В закона. Изборният кодекс забранява агитацията в периода преди официалния старт на предизборната кампания. Това очевидно не притеснява кандидата на анархо-либералната общност. И защо ли? Правилата никога не важат за тях - те са в сила само за останалите.

Не мога да скрия, че не понасям двойните стандарти на анархо-либералите. В този случай обаче по-притеснителното ! е друго - законът се гази за пореден път точно от тези, които имат претенциите да правят съдебна реформа.

Аз пък ги гледам и си мисля, че не трябва да позволяваме на тези хора да пипат по Конституцията.

А по всичко личи, че Бойко вече им е предал без бой София, Пловдив, Русе, Ловеч...

Иван Гешев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 31
    1
    Русе
    А ве братчед, я ходи да чукаш стриптизъор-пилон-адвокатката със заешката джука и не се занимавай с политика! Разбери - никой не ти обръща внимание, защото си г-н НИКОЙ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари