БМВ отсече дърво при катастрофа

0

Лека кола БМВ като секира отсякла дънера на крайпътно дърво при катастрофа, станала рано сутринта недалеч от Шумен. Сигналът за ПТП-то бил подаден в 5,11 часа с информация, че на поляна край шосето между Върбица и село Чернооково има катастрофирал автомобил. Изпратеният на мястото автопатрулен екип заварил ВМВ-то са разбита предница да стои под една цъфнала слива на десетина метра от отсечено дърво, пише "Преса".

В хода на първоначалните мероприятия униформените разяснили, че колата се е движила от Върбица към село Чернооково. На въпросното място 22-годишният шофьор изгубил управлението, БМВ-то излетяло от пътното платно, ударило се в дърво и буквално го отсякло на около метър от корена. След удара колата се обърнала няколко пъти и се спряла върху гумите си под сливата.

В автомобила на предната седалка имало и 23-годишен пътник. Двамата с водача са откарани в болницата в Шумен и са оставени за лечение. Шофьорът имал само сътресение на мозъка, но приятелят му е с два счупени поясни израстъка. Заради травмите момчетата не са тествани с дрегер, но и на двамата са взети кръвни проби за химичен анализ, уточняват от полицейския пресцентър.

Източник: PPESSADaily
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари