Близнаци, потърсете проблема в собственото си съзнание, без да се гневите

0
Близнаци, потърсете проблема в собственото си съзнание, без да се гневите

Овен (21 март - 20 април)

Не давайте ухо на клюките, че ще ви се стъжни живота. Вярвайте повече в себе си, усмихвайте се и не се терзайте, ако не всичко става според вашите планове, не забравяйте, че има и Божия промисъл.

Телец (21 април - 21 май)

Прогнозите за днешния ден са доста добри, нещата можете да провалите самите вие с черногледството си. Днес късметът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави, гледайте положително на нещата.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Днес ще имате доста проблеми за разрешаване, но в крайна сметка това са неща, с които трябва да се преборите в самите себе си. Потърсете проблема някъде в собственото си съзнание, без да се гневите.

Рак (22 юни - 23 юли)

Ключовата дума за днес е сътрудничество. Намерете хармонията в общуването с околните и не се опитвайте да търсите виновни и грешки, просто ги оправете. Заедно!

Лъв (24 юли - 23 август)

Малко по-подозрителни сте към хората около вас и ще ви е трудно да простите, дори и на колене да ви паднат. Не е лошо да проявите малко повече благородство и да помислите дали пък да не дадете още един шанс.

Дева (24 август - 23 септември)

Ще действате бързо и съобразително и това ще ви постави в много изгодна позиция. Използвайте това положение, за да получите нещата, които желаете.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Е, и по-добри дни сте имали. Днес ще ви се струва, че целият свят се опитва да ви впрегне в работа и да ви използва. Всъщност всичко е резултат на вътрешното ви светоусещане. Бъдете прями, но не и груби. Правете нещата както трябва, пък да става каквото ще.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Ден, в който може да видите бялата лястовица или пък да ви се случи нещо друго необичайно. Не ограничавайте съзнанието си, ако искате да видите света по нов начин. И бъдете готови за изненади.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Възползвайте се от пропуснатите възможности, кога ако не сега и кой, ако не ти. Правете нещата, не се спотайвайте, така и хората ще ви забележат.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Днес е време за трупане на сили и средства. Ще сте озадачени от произтичащите събития, но се опитайте да влезете в крак. Ще трябва да поемете нови отговорности на плещите си.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Ден за комуникация и конкретни действия. Бъдете практични. Ден, в който можете да повлияете доста мощно на другите, въпросът е как ще го направите. И с каква цел.

Риби (20 февруари - 20 март)

Май доста хора не могат да се справят без помощта ви. Направете си стройна организация за действие, за да успеете да “огреете” навсякъде.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари