Бивши служители на Twitter съдят Мъск за неизплатени обезщетения

1
Мъск не плаща сметките си, смята, че правилата не важат за него, и използва богатството и властта си, за да управлява грубо всеки, който не е съгласен с него, се казва в иска на топ мениджърите
Мъск не плаща сметките си, смята, че правилата не важат за него, и използва богатството и властта си, за да управлява грубо всеки, който не е съгласен с него, се казва в иска на топ мениджърите Снимка: AP

Мъск не плаща сметките си, смята, че правилата не важат за него, и използва богатството и властта си, за да управлява грубо всеки, който не е съгласен с него, се казва в иска на топ мениджърите

Бившите топ мениджъри на Twitter заведоха дело срещу Илон Мъск. Бившите служители заявиха, че Мъск не им е изплатил близо 130 млн. долара, след като пое компанията и ги уволни, предаде АФП, цитиран от БГНЕС.

"Мъск не плаща сметките си, смята, че правилата не важат за него, и използва богатството и властта си, за да управлява грубо всеки, който не е съгласен с него", се казва в иска, подаден във федерален съд в Калифорния.

Сред ищците са бившият главен изпълнителен директор Параг Агравал, който претендира за 57,4 млн. долара обезщетения, както и уволненият финансов директор Нед Сегал, който иска 44,5 млн. долара.

Другите ищци са бившият главен юрист Виджая Гаде и тогавашният главен юрисконсулт на компанията Шон Еджет.

Мъск уволни Агравал, Гаде и Сегал от постовете им в края на октомври 2022 г., след като приключи спорното придобиване на Twitter за 44 млрд. долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    Аргавал, Виджая, Гаде, Сегал .... само римляни. Вземали са патладжаните на работа, защото им плащат значително по-малко отколкото на белия Сахиб. Сега обаче видели златния си шанс да опитат да дръпнат още мангизи и атакуват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари