Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал "SS клуб" на Нотариуса

30
По нечие нареждане ли е бил пред "SS клуб" или е извършвал частна услуга, питат от АКФ
По нечие нареждане ли е бил пред "SS клуб" или е извършвал частна услуга, питат от АКФ Снимка: Facebook / Bird.bg

По нечие нареждане ли е бил пред "SS клуб" или е извършвал частна услуга, питат от АКФ

"Кой е този човек и какви позиции заема в СДВР? По нечие нареждане ли е бил пред "SS клуб" или е извършвал частна услуга? Движил ли се е той с Мартин Божанов и осигурявал ли му е с картата си достъп до определени институции? Подавани ли са сигнали към МВР с неговото име за извършвани услуги за "частна" охрана на Мартин Божанов?".

Тези въпроси зададоха по-рано днес от Антикорупционния фонд относно служителя на МВР.

По информация на Bird.bg полицаят, охранявал SS Club на Нотариуса e Станимир Крумов Манолов от Специализираните полицейски сили (СПС), роден 1973 г. СПС са на пряко подчинение на министър на вътрешните работи. Снимката му беше разпространена днес от Антикорупционния фонд, а BirdBG успя да го идентифицира. Съпругата му Николина и синът Даниел също са полицаи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 33
    6
    Иван Добрев
    Ако това "Вътрешна сигурност" МВР не са го знаели - да връщат взетите заплати поне за една година и да си ходят "кой от къде е дошъл"
  • 38
    5
    Милиция
    Цяло семейство на държавна хранилка.
  • 22
    4
    Защопъкне
    Защо полицаите, не приключват работният си ден с доклад. Защо Работата, която им се възлага ежедневно не е в ежедневна писмена заповед, както е в армията . Защо според показаната месечна ефективност не се определя нивото в епархията която заемат. Защо нямат реална възможност за кариерно развитие. Защото,...???
  • 33
    3
    Ти сериозно ли
    Бойко щял да гледа има ли корупция в министерствата при ротацията!? Да гледа внимателно какво става в МВР!
  • 16
    2
    Банкянска мутра
    https://4vlast-bg.com/archives/239513
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари