Българин от гей двойка търси сурогатна майка

0
Скъпи приятели, от 2015 г. с партньора ми Лонг търсим сурогатна майка, която да ни роди дете/деца
Скъпи приятели, от 2015 г. с партньора ми Лонг търсим сурогатна майка, която да ни роди дете/деца

„Скъпи приятели, от 2015 г. с партньора ми Лонг търсим сурогатна майка, която да ни роди дете/деца. Живеем в Нова Зеландия, където еднополовите семейства са узаконени, както и отглеждането на деца в такива семейства… Ще се радваме, ако познавате жена, която би имала интерес да помогне, да ни свържете. Искрено благодарим на всички ви прочели и на тези, които се отзоват!“

Необичайната молба се появи в социалната мрежа. Неин автор е 38-годишният българин Ник Георгиев от Плевен, бъдещ доктор на философските науки по информационна сигурност в Окландския университет. Живее в Нова Зеландия от 2011 година, пише OFFNews.

Стабилни сме физически, психически и финансово и имаме подкрепата на родители и приятели в това начинание“, уверява Ник в мрежата и споделя, че в Нова Зеландия има много деца, родени с помощта на сурогатна майка.

Българинът се оказва модератор на форум за кандидат-емигранти в Австралия и Нова Зеландия. Завършил е магистратура по управленски информационни системи в САЩ и е инженер в един от световните гиганти за софтуерно осигуряване. Партньорът му - 41-годишният тайванец Ю-Лонг Шу, работи като домакин в кетъринг компания.

„Не сме от типа гей двойки, които си падат по партита, алкохол и разврат, което за съжаление е насаждан стереотип в по-затворените култури, визирам също България“, подчертава Ник.

Той разказва без притеснения за живота си и за своята еднополова връзка. Твърди, че семейство от двама бащи може пълноценно да отглежда дете в Нова Зеландия. Предупреждава, че сурогатството там не е пазар, а е дарителски жест и е строго регламентирано. При съмнения за превръщането му в сделка, майката я грози затвор.

Законът разрешава сурогатната майка да бъде обезщетена за разходи, пряко свързани с бременността - допълнителна медицинска грижа, дрехи, но не да й се плащат сметките, храна и пр. Ник обаче не крие, че с Лонг са готови да платят за сурогатна майка в държави, където това не е забранено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари