Автомобил горя в село Юделник

3
Дежурните екипи на пожарната са отработили 7 сигнала за произшествия през почивните дни
Дежурните екипи на пожарната са отработили 7 сигнала за произшествия през почивните дни Снимка: Архив

Дежурните екипи на пожарната са отработили 7 сигнала за произшествия през почивните дни

В събота, за времето от 18:09 до 19:35 часа, три екипа от Втора РСПБЗН и един от Първа РСПБЗН са пратени на сигнал за възникнало запалване в апартамент в бл. „Иван Дечев“ в Русе. Полицейските служители, пристигнали на местопроизшествието са извели собственичката и сина ѝ от жилището. Горенето е било ликвидирано от пожарникарите на площ от около 20 кв.м., като са нанесени щети на жилището и на външно тяло на климатик към апартамент на горния етаж. Причината за произшествието се е оказала запалена свещ.

Още две произшествия са имали пожарникарите в събота, като инцидентите са се разминали без щети. Огнеборците са гасили запалени отпадъци в близост до пътя Иваново – Две могили и са отстранили дърво паднало на пътя на бул. Цар Освободител 11 в Русе. Екип на РДПБЗН е извършил и дежурство за обезпечаване на спортно мероприятие – футболен мач.

В нощта срещу неделя, между 02:37 и 02:45 часа, екип от РСПБЗН - Сливо поле е гасил пожар в лек автомобил на адрес в с. Юделник. Запалването е възникнало в кола с марка „Пежо“, заради късо съединение. При инцидента превозното средство е напълно унищожена от огъня.

Вчера следобед в 16:13 часа служители от РСПБЗН - Бяла с един автомобил са пратени за съдействие на главен път Е-83 Бяла-София след разклона на село Страхилово, заради ПТП. Оказали са помощ на РСПБЗН - Полски Тръмбеш за обезопасяване на превозните средства /лек автомобил и микробус/ и местопроизшествието.

Снощи в 22:43 часа служители от Първа РСПБЗН - Русе с един автомобил са пратени на сигнал за запален метален контейнер в гр. Русе на ул. Пристанищна. Произшествието е ликвидирано и от там пожарникарите са насочени към още два адреса по сигнали за запалени контейнери - на ул. Отец Паисий и на ул. Алеи Възраждане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари