Атанас Атанасов: Румен Радев се позиционира на страната на Русия

1
С посещението на Зеленски паднаха някои маски
С посещението на Зеленски паднаха някои маски

С посещението на Зеленски паднаха някои маски

"Искам да акцентирам върху нещо важно за посещението на Зеленски - паднаха някои маски. Ние и българската общественост знаем колко трудно съставихме това правителство, но вчера се видя, че това е изключително важно. Това го казвам на фона на заявената позиция на президента Радев, който вчера ясно се позиционира на страната на Русия."

Това заяви Атанас Атанасов от ПП-ДБ.

Радвам се, че за втори път се видях с президента Зеленски, защото миналата година бях в делегацията с Кирил Петков като посетихме Киев”, добави Атанасов, цитиран от БГНЕС.

Разумното би било и се надявам, че Борисов е узрял за това да седнем на масата двете политически сили и да видим цялата картина на държавата, за да намерим верните решения за кадровите назначения и да се търсят най-подготвените и качествените хора, които трябва да оглавят регулатори и институции”, каза още той

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Читател
    Прочетох излиянията на "коментатор" № 4. Прочетох два пъти написаното, за да се убедя, колко простотия може да се вмести в една кратуна, в която се движи свободно единствено и само застоял въздух.
  • 3
    6
    хе, хе
    абе четвъртия, ти на малкия пръст на левия крак на радев не мож се качи, лузър нещастен! пак ли са ти виновни кгб, дс, гру и тем подобни служби бе, които познаваш само от интернет блогъри на хранилка?!? поне си си написал, чакаш някой да ти снесе, пък вижти нещастие, заради радев няма да ти снесат! нещастник! я се огледай във вашите редищи колко дс-ари има бре, да ти ги изреждам ли?!? че и кмет на софия издигате с дс-арско минало и в същото време ревете за лустрация?!? ами че гнома си е първи в списъка за лустрация!
  • 12
    5
    Браво, г-н Радев!
    Ей затова го харесвам този президент – МЪЖ на място, не като продажните путки от ГЕРБ, СДС, ПП, ДБ и ДПС!
  • -48
    4
    До 3
    Какво е командвал Радев ,бе комунистическо лайно ! Изпратен е в САЩ ,по протекцията на ГРУ и скриван от българската ДС в продължение на 15 години ! Пловдивски курварин ,разсипал семейството на Свиленски ,а и своето семейство ! Ниско интелигентен . Доказал лоялността си към Путин, съсипвайки реномето на България в ЕС ! Кой ще даде пари за инвестиции тук ,при положение ,че лоялен на СССР ,се разпорежда тук ! Никой ! Е , какво чакате от Европа и САЩ ,ами вървете в Азия ,при Ким Чен Ун !
  • 18
    3
    Димитров
    Генерал Атанас, каква е твоята позиция, или говориш, колкото да кажеш нещо .Р. Радев е истински генерал, командвал ВВС на България. Пазил е родното небето, когато ти беше в компанията на Йордан Соколов, благодарение на когото днес пред фамилията ти е изписано ген. Остани си с голямата радост, че за втори път си се видял с "великият" за теб, ЗЕЛЕНски. Мислите за Македония, ревете за днешна Украйна, кой ген. Атанас, ще мисли за българите!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари