Александър Йорданов: ГЕРБ и СДС ще спрат набезите на БСП към Европа

0
Винаги трябва да побеждаваме социалистите – щом управляват, държавата е в катастрофа, каза още той
Винаги трябва да побеждаваме социалистите – щом управляват, държавата е в катастрофа, каза още той

Винаги трябва да побеждаваме социалистите – щом управляват, държавата е в катастрофа, каза още той.

С всеки изминал ден евроизборите се приближават. Партиите стягат редиците си. Създават се коалиции и се разпускат други – политическият живот е бурен и наситен със скандали и напрежение. Кой ще пребъде и кой ще изгуби?

"От началото на демокрацията моята теза е, че трябва да се опитваме да побеждаваме "Българската социалистическа партия". Всеки път, когато те вземат властта – държавата претърпява катастрофа. Сега обстановката изглежда дори още по-опасна. В БСП се провежда процес на рекомунизация. Там има все повече руски политики. Някой трябва да спира похода към властта на БСП", изтъкна кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Александър Йорданов.

Според него разделението в политиката е пагубно. "В началото на демокрацията възникнаха най-различни партии и движения – от дясно до ляво. ГЕРБ е партията, която не допусна БСП да управлява. Хубаво е, че навлязоха млади хора в политиката, но нека се поучат от историята", посочи той в "Денят ON AIR".

В ефира на Bulgaria ON AIR Йорданов заяви тезата, че Европа е пред голяма опасност.

"Националистическите и крайните социалистически тенденции са изключително опасни. Това би довело до разделение в Европа. Възможно е да се появят евродепутати, които да обслужват чуждата руска политика. Интересът на Русия е да разпадне европейското единство. ГЕРБ и СДС ще спрат набезите на БСП към властта в Европа. Искам да помогна на нашето обединение да победи БСП", категоричен бе гостът.

Източник: BULGARIA ON AIR
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари